Τρίτη 26.01.2021 | Εορτάζουν: Ξενοφών, Ξενοφώντας, Φώντας, Φόντας, Φόνης, Ξενοφωντία, Ξενοφωντίνα, Ξενοφούλα, Ξενοφώντη, Ξένια

Κίνηση Ιεράς Μητροπόλεως Σταγών και Μετεώρων

Ανακοινώσεις διάφορες13.03.2020 | 3:25 μμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΣΤΑΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΕΩΡΩΝ

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος σήμερα Παρασκευή το απόγευμα 13 Μαρτίου θα χοροστατήσει κατά την Β΄ στάση των Χαιρετισμών της Υπεραγίας Θεοτόκου στον Ενοριακό Ιερό Αγ. Δημητρίου Αγ. Δημητρίου.
Την Κυριακή 15 Μαρτίου θα χοροστατήσει κατά τον Όρθρο, θα λειτουργήσει και θα τελέσει μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του Μακαριστού Μητροπολίτου Σταγών και Μετεώρων Κυρού Σεραφείμ, επί τη συμπληρώσει τριών χρόνων από τη κοίμησή του, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγ. Βησσαρίωνος.
Την Κυριακή το απόγευμα και ώρα 6.00 μ.μ. θα χοροστατήσει κατά τον Γ΄ κατανυκτικό εσπερινό στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγ. Βησσαρίωνος όπου και θα ομιλήσει καταλλήλως ο Αρχιμανδρίτης Δωρόθεος Τζεβελέκας.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η Ιερά Μητρόπολη Σταγών και Μετεώρων στην προσπάθειά της να διευκολύνει αλλά και να δώσει την ευκαιρία στους εργαζομένους και στους νέους που έχουν φροντιστήρια, να συμμετέχουν της πνευματικής ευκαιρίας που προσφέρεται την περίοδο της Μεγάλης Τεσσαρακοστής με την ακολουθία των Χαιρετισμών της Παναγίας, ανακοινώνει ότι θα πραγματοποιείται και δεύτερη ακολουθία των Χαιρετισμών στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Βησσαρίωνος κάθε Παρασκευή 21.00-22.00. (εκτός του Ακαθίστου).

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΟΛΥΜΠΟΣ ΦΡΕΣΚΟ ΓΑΛΑ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ Nature Spot e-shop