Παρασκευή 12.08.2022 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Κίνηση Ιεράς Μητροπόλεως Σταγών και Μετεώρων

Ανακοινώσεις διάφορες14.03.2019 | 4:38 μμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΣΤΑΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΕΩΡΩΝ
Ὁ Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος
Την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου στις 5 μ.μ. θα υποδεχθεί στα προπύλαια του Ι. Ναού της Ιεράς Μονής Αγ. Θεοδώρων, την τιμία ΚΑΡΑ του Αγ. Θεοδώρου του Στρατηλάτου. Εν συνεχεία θα χοροστατήσει κατά τον πανηγυρικό Εσπερινό και κατά την Α΄ στάση των Χαιρετισμών της Υπεραγίας Θεοτόκου.
Το Σάββατο το πρωί 16 Φεβρουαρίου θα χοροστατήσει κατά τον Όρθρον, θα λειτουργήσει και θα τελέσει μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του Μακαριστού Μητροπολίτου Σταγών και Μετεώρων Κυρού Σεραφείμ, επί τη συμπληρώσει δύο χρόνων από τη κοίμησή του, στην ως άνω πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή.
Το Σάββατο το απόγευμα και ώρα 5:30 θα χοροστατήσει κατά τον Πανηγυρικό Εσπερινό στον Ιερόν Ναόν του Αγίου Λουκά του Ιατρού Ξυροκάμπου, επί τη μνήμη της ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Λουκά.
Το πρωί της Κυριακής της Ορθοδοξίας, 17 Μαρτίου, θα χοροστατήσει κατά τον Όρθρον, θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερόν Ενοριακόν Ναόν Αγ. Κων/νου και Ελένης Καλαμπάκας.
Την Κυριακή το απόγευμα και ώρα 6:00 θα χοροστατήσει κατά τον Δεύτερο κατανυκτικό εσπερινό , στον Ιερόν Μητροπολητικόν Ναόν Αγ. Βησσαρίωνος όπου και θα ομιλήσει καταλλήλως ο Πρωτοσύγκελλος της καθ’ υμάς Μητροπόλεως και Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Μεγάλου Μετεώρου Αρχιμ. Νήφων.
Δεύτερη ακολουθία των Χαιρετισμών
Η Ιερά Μητρόπολη Σταγών και Μετεώρων στην προσπάθειά της να διευκολύνει αλλά και να δώσει την ευκαιρία στους εργαζομένους και στους νέους που έχουν φροντιστήρια, να συμμετέχουν της πνευματικής ευκαιρίας που προσφέρεται την περίοδο της Μεγάλης Τεσσαρακοστής με την ακολουθία των Χαιρετισμών της Παναγίας.
θα πραγματοποιείται και Δεύτερη ακολουθία των Χαιρετισμών στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Βησσαρίωνος κάθε Παρασκευή 21.00 – 22.00.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης