Κυριακή 04.12.2022 | Εορτάζουν: Βαρβάρα, Ρούλα, Ρίτσα, Βαρβάρω, Βαρβαρούλα, Βαρβαρίτσα, Σεραφείμ, Σεραφειμία, Σεραφείμα, Σεραφίνα, Σεραφειμή, Σεραφειμούλα, Σεραφειμίτσα

ΚΙΝΗΣΗ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΤΡΙΚΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΓΩΝ

Ανακοινώσεις διάφορες04.02.2019 | 10:35 πμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΡΙΚΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΓΩΝ κ. Χ Ρ Υ Σ Ο Σ Τ Ο Μ Ο Σ

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ σήμερα Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνης Τρικάλων επί τη μνήμη της Αγίου ενδόξου Μάρτυρος Αγάθης.
Την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου το απόγευμα στις 5:30 θα Χοροστατήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων.
Το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού Τρικάλων επί τη μνήμη του Αγίου Φωτίου Πατριάρχου Κωνσταντινουπόλεως.
Την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου στις 5 το απόγευμα επικεφαλής του Ιερού κλήρου και του λαού έμπροσθεν του Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής Σαραγίων Τρικάλων θα προϋπαντήσει πανδήμως το Ιερό και Χαριτόβρυτο Λείψανο του Αγίου Παρθενίου Επισκόπου Λαμψάκου. Εν συνεχεία θα τελέσει την Ακολουθία του Αγιασμού των Θυρανοιξίων στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου στο υπόγειο του Ιερού Ναού. Ακολούθως θα Χοροστατήσει και θα Ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού.
Την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου το πρωί θα Λειτουργήσει στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως Θεοτόκου Μακρυμάλλης Ευβοίας επί τη μνήμη του Αγίου Παρθενίου Επισκόπου Λαμψάκου.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης