Κυριακή 04.12.2022 | Εορτάζουν: Βαρβάρα, Ρούλα, Ρίτσα, Βαρβάρω, Βαρβαρούλα, Βαρβαρίτσα, Σεραφείμ, Σεραφειμία, Σεραφείμα, Σεραφίνα, Σεραφειμή, Σεραφειμούλα, Σεραφειμίτσα

Κίνηση Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης και Σταγών

Ανακοινώσεις διάφορες25.02.2019 | 2:32 μμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

ΚΙΝΗΣΗ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ
ΤΡΙΚΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΓΩΝ

Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΡΙΚΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΓΩΝ κ. Χ Ρ Υ Σ Ο Σ Τ Ο Μ Ο Σ

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ σήμερα Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου το πρωί στις 10 θα τελέσει το μνημόσυνο επί τη συμπληρώση εννέα ημερών από την κοίμηση του μακαριστού Καθηγουμένου Δωροθέου Αβραδοπούλου στην Ιερά Μονή Γεννήσεως Θεοτόκου Ορφανού Οιχαλίας.
Το απόγευμα στις 5 επικεφαλής του Ιερού κλήρου και του λαού έμπροσθεν του Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων θα προϋπαντήσει πανδήμως την Ιερά και Χαριτόβρυτο Κάρα του Οσίου Δαυίδ του εν Ευβοία. Εν συνεχεία θα Χοροστατήσει και θα Ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού. Ακολούθως θα μεταβεί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Καλαμπάκας όπου θα συμμετάσχει στις εόρτιες εκδηλώσεις για τα ονομαστήρια του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σταγών και Μετεώρων κ. Θεοκλήτου.
Την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου το πρωί θα μεταβεί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Καλαμπάκας όπου θα συμμετάσχει στις εόρτιες εκδηλώσεις για τα ονομαστήρια του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σταγών και Μετεώρων κ. Θεοκλήτου.
Το απόγευμα στις 5:30 θα Χοροστατήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων. Κατά την διάρκεια του Εσπερινού θα τελέσει την Ακολουθία της Ρασοφορίας του κ. Δημητρίου Καραλή.
Το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον ίδιο Ιερό Ναό με την ευκαιρία ελεύσεως της Τιμίας Κάρας του Οσίου Δαυίδ του εν Ευβοία.
Την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου το πρωί στις 11 θα Χοροστατήσει κατά την Ακολουθία της Παρακλήσεως προς τον Όσιο Δαυίδ στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων.
Το βράδυ και την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου το πρωί, ευγενώς προσκληθείς, θα μεταβεί και θα παραβρίσκεται στην Όσσα Λαγκαδά όπου θα συμμετάσχει στο λαμπρό πανηγυρισμό της Ιεράς μνήμης της Αγίας Νεομάρτυρος Κυράννης και στο 9ο Διεθνές Θεολογικό Συνέδριο που τελεί υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης και με τη συνεργασία της Διεθνούς Ακαδημίας Θεολογικών και Φιλοσοφικών Σπουδών «Οι Άγιοι Κύριλλος και Μεθόδιος» και του Τμήματος Θεολογίας του Πανεπιστημίου Λευκωσίας με θέμα «Ο Άγιος Λάζαρος, ο τετραήμερος και φίλος του Χριστού».
Την Παρασκευή 1 Μαρτίου το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων επί τη μνήμη του Αγίου Νικολάου του Πλανά.

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης