Σάββατο 28.05.2022 | Εορτάζουν: Διοσκουρίδης, Διοσκορίδης, Διόσκορος

Κίνηση Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης και Σταγών

Ανακοινώσεις διάφορες08.04.2019 | 7:03 μμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

ΚΙΝΗΣΗ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ
ΤΡΙΚΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΓΩΝ

Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ
ΤΡΙΚΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΓΩΝ κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ σήμερα Δευτέρα 8 Απριλίου το πρωί στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής Σαραγίων θα προεδρεύσει κατά τη δεύτερη Ιερατική Σύναξη της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης και Σταγών για το έτος 2019.
Την Τετάρτη 10 Απριλίου το βράδυ στις 7:30-11:30 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Μεγάλου Κανόνος στον Ιερό Ναό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων και εν συνεχεία θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία με Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων.
Την Πέμπτη 11 Απριλίου το απόγευμα στις 7:30 θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Μεγάλων Καλυβίων.
Την Παρασκευή 12 Απριλίου το μεσημέρι στις 2 θα συγχοροστατήσει μετά του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σταγών και Μετεώρων κ. Θεοκλήτου κατά την Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου προς την Υπεραγία Θεοτόκο στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Τρικάλων.
Περί ώρα 4:30 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων.
Περί ώρα 5:30 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον Ιερό Ναό Αγίων Νικολάου, Ραφαήλ και Ειρήνης στο Νοσοκομείο Τρικάλων.
Περί ώρα 6:30 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Στεφάνου Τρικάλων.
Περί ώρα 7:30 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Τρικάλων.
Περί ώρα 8:15 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων.
Περί ώρα 9:00 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον ίδιο Ιερό Ναό και εν συνεχεία θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία.

ΘΕΙΟΝ ΚΗΡΥΓΜΑ
ΙΕΡΟΚΗΡΥΚΕΣ:
Ο π. Διονύσιος Χουρμουζιάδης την Παρασκευή 12 Απριλίου το βράδυ θα τελέσει την Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά Τρικάλων.
Ο π. Χαρίτων Μανιτάρας σήμερα Κυριακή 7 Απριλίου το πρωί θα λειτουργήσει στο Παλαιομονάστηρο.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης