Σάββατο 26.09.2020 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Κίνηση Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης και Σταγών

Ανακοινώσεις διάφορες11.08.2018 | 10:03 πμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΡΙΚΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΓΩΝ κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ την Κυριακή 12 Αυγούστου το πρωί θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Σαραγίων Τρικάλων και θα τελέσει την εις Πρεσβύτερο Χειροτονία του π. Χριστοδούλου Σπηλιά.
Το απόγευμα θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την ακολουθία του Μεγάλου Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο στις 6:30 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Κλοκωτού και στις 8 στον Ιερό Ναό Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Ζάρκου.
Το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Οιχαλίας με την ευκαιρία της Αποδόσεως της εορτής της Μεταμορφώσεως του Κυρίου και Θεού και Σωτήρος Ημών Ιησού Χριστού.
Τη Δευτέρα 13 Αυγούστου στις 7:30 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού και των Εγκωμίων προς τιμήν της Υπεραγίας Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης. Ακολούθως θα προεξάρχει της Ιεράς Λιτανεύσεως του Επιταφίου της Υπεραγίας Θεοτόκου. Εν συνεχεία θα Χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Μικρού Παρακλητικού Κανόνος.
Το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων (Όρθρο, Εγκώμια προς τιμήν της Υπεραγίας Θεοτόκου και Θεία Λειτουργία).
Την Τρίτη 14 Αυγούστου το απόγευμα στις 7:30 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ελάτης.
Την Τετάρτη 15 Αυγούστου το πρωί θα Λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Γαρδικίου.
Το απόγευμα στις 7:30 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Μεθέορτου Εσπερινού και των Εγκωμίων προς τιμήν της Υπεραγίας Θεοτόκου στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Διαλεκτού.
ΘΕΙΟΝ ΚΗΡΥΓΜΑ
ΙΕΡΟΚΗΡΥΚΕΣ:
Ο π. Διονύσιος Χουρμουζιάδης την Κυριακή 12 Αυγούστου το πρωί θα λειτουργήσει στο χωρίο Αγία Παρασκευή (Τζιούρτζια).
Το απόγευμα κατά την ακολουθία του Μεγάλου Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο στο Νεραϊδοχώρι.
Τη Δευτέρα 13 Αυγούστου το απόγευμα κατά την ακολουθία του Μικρού Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο στην Αθαμανία και εν συνεχεία στο Γαρδίκι.
Την Τρίτη 14 Αυγούστου το απόγευμα κατά την ακολουθία του Εσπερινού στο Περτούλι.
Την Τετάρτη 15 Αυγούστου το πρωί θα λειτουργήσει στην Πύρρα.
Ο π. Χαρίτων Μανιτάρας την Κυριακή 12 Αυγούστου το πρωί θα λειτουργήσει στην Ελάτη.
Το απόγευμα κατά την ακολουθία του Μεγάλου Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο στο Βαλτινό.
Τη Δευτέρα 13 Αυγούστου το απόγευμα κατά την ακολουθία του Μικρού Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο στην Αθαμανία και εν συνεχεία στο Γριζάνο.
Την Τρίτη 14 Αυγούστου το απόγευμα και την Τετάρτη 15 Αυγούστου το πρωί στην Ιερά Μονή Γκούρας.
Ο π. Κωνσταντίνος Ραμιώτης την Τρίτη 14 Αυγούστου το απόγευμα κατά την ακολουθία του Εσπερινού στον Κλοκωτό.
Την Τετάρτη 15 Αυγούστου το πρωί θα λειτουργήσει στο Λογγάκι.
ΚΗΡΥΚΕΣ ΘΕΙΟΥ ΛΟΓΟΥ:
Ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος π. Λάμπρος Κολώνας την Τρίτη 14 Αυγούστου το απόγευμα κατά την ακολουθία του Εσπερινού στο Βαλτινό.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Η φρέσκια γεύση που δίνετε στην ημέρα σας... Nature Spot e-shop