Πέμπτη 19.05.2022 | Εορτάζουν: Πατρίκιος, Πάτρικ, Πατρίκος, Πατρίκης, Πατρίτσιος, Πατρίτσης, Πατρικία, Πατρίκα, Πατριτσία, Πατρίτσα, Θεόγνωστος, Θεογνώστης, Θεογνώσιος, Θεογνωσία, Θεόκτιστος, Μένανδρος,Βηθεσδά

Κίνηση Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης και Σταγών

Ανακοινώσεις διάφορες16.10.2018 | 5:27 μμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

ΚΙΝΗΣΗ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΤΡΙΚΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΓΩΝ

Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΡΙΚΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΓΩΝ κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ σήμερα Τρίτη 16 Οκτωβρίου το βράδυ στις 8:30 θα μεταβεί στο υπερώο του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Νικολάου Τρικάλων, θα τελέσει την Ακολουθία του Αγιασμού και θα ομιλήσει καταλλήλως επί τη ενάρξη των εβδομαδιαίων συναντήσεων της συνάξεως νέων.
Ακολούθως θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Τρικάλων επί τη εορτή Συνάξεως των Αγίων Αναργύρων.
Την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Μπάρας Τρικάλων επί τη εορτή του Αγίου Αποστόλου και Ευαγγελιστού Λουκά.
Την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου το απόγευμα στις 5:30 θα μεταβεί στην αίθουσα της «ΓΕΧΑ» Τρικάλων, θα τελέσει την Ακολουθία του Αγιασμού και θα ομιλήσει καταλλήλως επί τη ενάρξη των κηρυγμάτων.
Εν συνεχεία στις 7 θα μεταβεί στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Ἁγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων, θα τελέσει την Ακολουθία του Αγιασμού και θα ομιλήσει καταλλήλως επί τη ενάρξη του Κύκλου Μελέτης Αγίας Γραφής των κυριών της Ενορίας.
Ακολούθως το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Στεφάνου Τρικάλων επί τη εορτή του Αγίου Προφήτου Ιωήλ.
Την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου το πρωί στις 11 θα μεταβεί στο Στρατόπεδο Καβράκου όπου θα τελέσει την ορκωμοσία των Πρωτοετών Σπουδαστών.
Το απόγευμα στις 5 θα τελέσει την Ακολουθία του Αγιασμού των Θυρανοιξίων στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Γερασίμου και Αγίων Πάντων, επί της οδού Βλαχάβα 11, (της ενορίας Αγίου Αθανασίου Μπάρας Τρικάλων) και εν συνεχεία θα Χοροστατήσει και θα Ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού.
Ακολούθως το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Τρικάλων επί τη εορτή του Αγίου Αρτεμίου.

 

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης