Σάββατο 08.05.2021 | Εορτάζουν: Αρσένιος, Αρσένης, Αρσενία, Αρσίνα, Αρσινόη, Θεολόγος, Θεολόγης, Θολόγος, Θολόγης, Θολόης, Θεολογία, Θολογία, Μήλιος, Μήλης, Μηλιώ, Μηλιά, Μηλίτσα

Κίνηση Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης και Σταγών

Ανακοινώσεις διάφορες16.01.2019 | 10:47 πμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

ΚΙΝΗΣΗ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ
ΤΡΙΚΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΓΩΝ
Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ
ΤΡΙΚΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΓΩΝ κ.ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου το απόγευμα στις 5:30 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την ακολουθία του Εσπερινού πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου Παραποτάμου.
Το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Μπάρας Τρικάλων επί τη μνήμη του Οσίου Αντωνίου του Μεγάλου
Την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου το απόγευμα στις 6 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Μπάρας Τρικάλων.
Την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου το πρωί θα Λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Μπάρας Τρικάλων.
Το απόγευμα στις 5 θα Χοροστατήσει κατά την Ακολουθία του Μεθεόρτου Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Μπάρας Τρικάλων. Εν συνεχεία, επικεφαλής του Ιερού κλήρου και του λαού, θα προεξάρχει της Ιεράς Λιτανείας της Ιεράς Εικόνος και του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Αθανασίου. Μετά το πέρας της Ιεράς Λιτανεύσεως θα τελέσει το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου.
Το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού Τρικάλων επί τη μνήμη του Οσίου Μακαρίου του Αιγυπτίου.

ΘΕΙΟΝ ΚΗΡΥΓΜΑ
ΙΕΡΟΚΗΡΥΚΕΣ:
Ο π. Χαρίτων Μανιτάρας την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου το πρωί θα Λειτουργήσει στο Βαλτινό.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Φυτικά Ροφήματα Βρώμης ΚΑΡΠΟΣ ΟΛΥΜΠΟΣ Nature Spot e-shop