Τετάρτη 31.05.2023 | Εορτάζουν: Ερμείας, Ερμειάς, Ερμεία, Μάγος, Μάγια

Κίνηση Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης & Σταγών

Ανακοινώσεις διάφορες Χωρίς κατηγορία29.10.2018 | 10:32 πμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

ΚΙΝΗΣΗ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ
ΤΡΙΚΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΓΩΝ
Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΡΙΚΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΓΩΝ κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ
Την Τρίτη 30 Οκτωβρίου το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων επί τη μνήμη της Αγίας Ελένης της εκ Σινώπης του Πόντου.
Το απόγευμα, ευγενώς προσκληθείς, θα μεταβεί στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνης Θεσσαλονίκης και θα Χοροστατήσει και Ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού επί τη μνήμη της Αγίας Ελένης της εκ Σινώπης του Πόντου.
Το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Δημητρίου Θεσσαλονίκης επί τη μνήμη των Αγίων και Θαυματουργών Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού.
Την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου το απόγευμα θα μεταβεί στον Ιερό Ναό Τιμίων Ταξιαρχών Καλαμαριάς όπου και θα μεταφέρει την Ιερά, Χαριτόβρυτο και Θαυματουργό Κάρα της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Βαρβάρας από τον Ιερό Ναό Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων όπου και φυλάσσεται. Εν συνεχεία θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία.
ΘΕΙΟΝ ΚΗΡΥΓΜΑ
ΙΕΡΟΚΗΡΥΚΕΣ:
Ο Πρωτοσύγκελλος π. Αλέξιος Κανίνας την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου το απόγευμα κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίων Αναργύρων Τρικάλων.
Την Πέμπτη 1 Νοεμβρίου το πρωί θα λειτουργήσει στον ίδιο Ιερό Προσκυνηματικό Ναό.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης