Πέμπτη 19.05.2022 | Εορτάζουν: Πατρίκιος, Πάτρικ, Πατρίκος, Πατρίκης, Πατρίτσιος, Πατρίτσης, Πατρικία, Πατρίκα, Πατριτσία, Πατρίτσα, Θεόγνωστος, Θεογνώστης, Θεογνώσιος, Θεογνωσία, Θεόκτιστος, Μένανδρος,Βηθεσδά

Κίνηση Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης & Σταγών

Ανακοινώσεις διάφορες22.10.2018 | 12:30 μμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΡΙΚΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΓΩΝ κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ τη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου το απόγευμα στις 5:30 θα μεταβεί στην αίθουσα του «ΕΛΕΗΜΟΝΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗ» Τρικάλων, θα τελέσει την Ακολουθία του Αγιασμού και θα ομιλήσει καταλλήλως επί τη ενάρξη των κηρυγμάτων.
Εν συνεχεία στις 7 θα μεταβεί στην Σταγιάδειο Αίθουσα της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης και Σταγών και θα τελέσει την Ακολουθία του Αγιασμού για τους μαθητές της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως για το νέο διδακτικό έτος 2018-2019. Επίσης στην εν λόγω εκδήλωση ο Σεβασμιώτατος θα απονείμει τα πτυχία σε αποφοίτους της Σχολής.
Το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων με την αρχαιοπρεπή Θεία Λειτουργία του Αγίου Αποστόλου Ιακώβου του Αδελφοθέου.
Την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Δημητρίου Θεσσαλονίκης
Την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου το απόγευμα και την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου το πρωί, ευγενώς προσκληθείς, θα μεταβεί στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Δημητρίου Θεσσαλονίκης όπου και θα συμμετάσχει στον λαμπρό πανηγυρισμό της Ιεράς Μνήμης του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου του Μυροβλήτου, Πολιούχου και κραταιού Προστάτου της Αγιοτόκου και ιστορικής πόλεως της Θεσσαλονίκης.
ΘΕΙΟΝ ΚΗΡΥΓΜΑ
ΙΕΡΟΚΗΡΥΚΕΣ:
Ο Πρωτοσύγκελλος π. Αλέξιος Κανίνας την Τρίτη 23 Οκτωβρίου το πρωί θα τελέσει την αρχαιοπρεπή Θεία Λειτουργία του Αγίου Αποστόλου Ιακώβου του Αδελφοθέου στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Στεφάνου Τρικάλων.
Την Πέμπτη απόγευμα το απόγευμα κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Τρικάλων.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης