Πέμπτη 28.09.2023 | Εορτάζουν: Χαρίτων, Χαρίτωνας, Χαρίτος

Κίνηση της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης και Σταγών

Ανακοινώσεις διάφορες30.07.2018 | 12:28 μμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

ΚΙΝΗΣΗ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΤΡΙΚΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΓΩΝ
Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΡΙΚΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΓΩΝ κ.ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ.ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ την Τρίτη το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Διαλεκτού με την ευκαιρία της εορτής της Προόδου του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού.
Την Τετάρτη το απόγευμα στις 7:30 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την ακολουθία του Μικρού Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Γεωργανάδων.
Το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Στεφάνου Τρικάλων επί τη εορτή της ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Αγίου.
Την Πέμπτη το απόγευμα θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την ακολουθία του Μεγάλου Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο στις 5:30 στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευή Παλαιοκαρυάς και στις 7:30 στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Πετροχωρίου.
Την Παρασκευή το απόγευμα θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την ακολουθία του Μικρού Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο στις 5:30 στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευή Πύρρας και στις 7:30 στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου χωρίου Άγιος Νικόλαος (Καμνάϊ).

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης