Σάββατο 18.05.2024 | Εορτάζουν: Ιούλιος, Ιουλία, Ιουλιανή, Ιουλίτσα, Γιουλία, Γιούλα, Γιουλίτσα, Τζούλια, Γιούλη, Γαλάτεια, Γαλατία, Φαεινός, Φαεινή

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Κινητοποίηση των πλημμυροπαθών

ΤΟΠΙΚΑ13.05.2024 | 3:40 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Την Κυριακή 12/5 πραγματοποιήθηκε συνέλευση του χωριού μας στην οποία παραβρέθηκε και η Επιτροπή πλημμυροπαθών Φαρκαδόνας με σκοπό την κλιμάκωση της δράσης μας.

Αποφασίσαμε την Πέμπτη 23/5 και ώρα 10:00 το πρωί να κάνουμε ξανά συγκέντρωση διεκδίκησης στο Δήμο Τρικκαίων και στην Περιφέρεια διεκδικώντας να αναλάβει ο Δήμος την συλλογή των γκρεμισμένων σπιτιών και αποθηκών.

Παραμένει η απόφαση μας για κάθοδο με λεωφορεία στην Αθήνα στο Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας από όπου διεκδικούμε να δοθούν τώρα οι αποζημιώσεις για τα σπίτια που έχουν χαρακτηριστεί πράσινα, κίτρινα, κόκκινα.

Ζητήσαμε επανειλημμένα συνάντηση με τον κ. Τριαντόπουλο αλλά αποφεύγει επιμελώς να συναντηθεί με τους πλημμυροπαθείς. Η προσπάθεια θα συνεχιστεί και το επόμενο διάστημα.

Καλούμε όλους τους πλημμυροπαθείς να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση την Πέμπτη 23/5 στις 10:00 το πρωί μπροστά στο Δημαρχείο στα Τρίκαλα.

Επίσης καλούμε τους εκλεγμένους Βουλευτές και Υπουργούς των Τρικάλων να είναι παρόντες στην συνάντηση που θα γίνει στον Δήμο και στην Περιφέρεια.

Σύλλογος Πλημμυροπαθών Δ.Ε Μεγάλων Καλυβίων

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης