Δευτέρα 28.11.2022 | Εορτάζουν: Ειρήναρχος

Κινητοποίηση των Τρικαλινών συνταξιούχων

ΤΟΠΙΚΑ24.10.2022 | 6:02 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Ζωή με αξιοπρέπεια με συντάξεις που θα καλύπτουν τις ανάγκες τους σ’ όλα τα επίπεδα, διεκδίκησαν το πρωί της Δευτέρας οι συνταξιούχοι των Τρικάλων, μέσω της κινητοποίησης που πραγματοποίησαν στην πλατεία Ρήγα Φεραίου.

Οι συνταξιούχοι του ν. Τρικάλων πραγματοποίησαν κινητοποίηση στο κέντρο της πόλης, με το αίτημα «Δώστε τώρα αυξήσεις σε όλες τις συντάξεις!»,

Η κινητοποίηση διοργανώθηκε, στο πλαίσιο των προγραμματισμένων δράσεων των συνταξιουχικών οργανώσεων, διεκδικώντας αυξήσεις στις συντάξεις και ουσιαστικά μέτρα καταπολέμησης της ακρίβειας.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο Χρήστος Κολοβός, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΟΑΕΕ και ο Γιώργος Ρούσσας, μέλος της εκτελεστικής επιτροπής των συνταξιούχων ΙΚΑ.

Την απογοήτευση των συνταξιούχων, από τη συνάντηση που είχαν εκπρόσωποι των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων, μετέφερε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας ΟΑΕΕ, Χρήστος Κολοβός.

Οι συνταξιούχοι πρόβαλαν τις διεκδικήσεις τους για αυξήσεις στις συντάξεις, για μέτρα προστασίας από το κύμα της ακρίβειας και τον πληθωρισμό που εξανεμίζουν το εισόδημά τους, για χαμηλό ρεύμα και φυσικό αέριο.

Ακολούθησε πορεία με πανό και συνθηματα στο κέντρο της πόλης η οποία κατέληξε στο κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων.

Αντιπροσωπεία των τοπικών συνταξιουχικών σωματείων συναντήθηκε με τον αντιπεριφερειάρχη Χρήστο Μιχαλάκη, στο οποίο επέδωσαν το σχετικό υπόμνημα με τα αιτήματα τους.

Οι συνταξιούχοι ανανέωσαν το αγωνιστικό τους ραντεβού για την απεργία στις 9 Νοέμβρη, στις κατά τόπους απεργιακές συγκεντρώσεις.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης