Τρίτη 26.09.2023 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Κλειστά τα σχολεία στο Ν. Τρικάλων και τη Θεσσαλία από 11 έως 15 Σεπτεμβρίου

ΤΟΠΙΚΑ08.09.2023 | 10:55 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Δεν θα χτυπήσει το πρώτο κουδούνι στα σχολεία του Νομού Τρικάλων και της Θεσσαλίας, τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου, λόγω της κακοκαιρίας Daniel, που έχει βουλιάξει στο νερό πολλές περιοχές.

Η απόφαση αυτή ελήφθη ύστερα από συνεννόηση του υπουργού Παιδείας Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Κυριάκου Πιερρακάκη, και του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κωνσταντίνου Αγοραστού, λαμβάνοντας υπόψη τις δυσμενείς συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή, λόγω της φονικής κακοκαιρίας Daniel.

Τα σχολεία της Θεσσαλίας αναμένεται να ανοίξουν τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου.

Οπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση μετά από συνεννόηση του υπουργού Παιδείας Θρησκευμάτων και Αθλητισμού κ. Κυριάκου Πιερρακάκη και του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κωνσταντίνου Αγοραστού, και λαμβάνοντας υπόψη τις δυσμενείς συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή της Θεσσαλίας λόγω της πρόσφατης κακοκαιρίας, ανακοινώνεται με απόφαση της Περιφέρειας Θεσσαλίας, ότι τα μαθήματα σε όλες τις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης δεν θα διεξαχθούν από τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023 έως και την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης