Τρίτη 16.08.2022 | Εορτάζουν: Αλκιβιάδης, Άλκης, Άλτσος, Γεράσιμος, Μάκης, Μικές, Μίκης, Γερασιμούλα, Διομήδης, Σεραφείμ, Σεραφειμία, Σεραφείμα, Σεραφίνα, Σεραφειμή, Σεραφειμούλα, Σεραφειμίτσα, Σαράντης, Σαράντος, Σαραντούλα, Απόστολος, Τόλης, Αποστόλης, Αποστολία, Λία, Αποστολίνα, Πολίνα, Σταμάτης, Σταμάτιος, Στάμος, Σταμούλης, Σταμέλος, Σταμέλης, Σταμελάς, Σταματία, Μάτα, Ματούλα, Ματίνα, Σταματίνα, Σταμάτα, Σταμέλα, Σταμούλα, Σταματή, Μάτω, Σταματέλλα

Κλειστοί δρόμοι λόγω έργων

ΤΟΠΙΚΑ15.07.2022 | 6:31 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Ο Δήμος Τρικκαίων ενημερώνει ότι λόγω ιδιωτικών έργων θα κλείσουν δρόμοι της πόλης τις επόμενες ημέρες, ως εξής:

– για την αποπεράτωση οικοδομής  επί της οδού Απόλλωνος θα πραγματοποιηθεί προσωρινά ολικός αποκλεισμός της κυκλοφορίας των οχημάτων στο τμήμα της οδού Απόλλωνος από την διασταύρωση  με την οδό Γαριβάλδη μέχρι και τη διασταύρωση με την οδό Πολυκάρπου  καθώς  και ολόκληρη η οδός Κουκουλάρη από την Τρίτη 19/07/2022 και ώρα 07:30 π.μ. έως 15:00μ.μ.

–  προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας, στάσης και στάθμευσης οχημάτων, το Σάββατο 16/07/2022 και κατά τις ώρες 07:00-15:00

Α. επί της οδού Κονδύλη και στο τμήμα της που περιλαμβάνεται από τη συμβολή της με την οδό Σωκράτους έως και τη συμβολή της με την οδό Αθ. Διάκου.

Β. επί της οδού Αθ. Διάκου και και στο τμήμα της που περιλαμβάνεται από τη συμβολή της με την οδό Κονδύλη έως και τη συμβολή της με την οδό Τιουσόν, προκειμένου πραγματοποιηθούν εργασίες εγκατάστασης δικτύου φυσικού αερίου επί της οδού Κονδύλη & Αθ. Διάκου.

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης