Τετάρτη 26.06.2019 | Εορτάζουν: Μακάριος, Μακάρης, Μακαράς, Μακαρία, Μακάρω, Μακαρίτσα, Μακαρούλα
niavis

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις οι αγρότες

ΕΛΛΑΔΑ30.01.2019 | 5:06 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Κλιμάκωση κινητοποιήσεων των αγροτών με μπλόκα σε όλη τη χώρα προανήγγειλε ο Γιάννης Βάγγος, μέλος της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής των μπλόκων.

Αφορμή στάθηκαν οι διώξεις των αγροτών από το μπλόκο Νίκαιας που άσκησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Λάρισας για παρακώλυση συγκοινωνιών, με δέκα αγρότες να παραπέμπονται σε δίκη την 1η Μαρτίου.

«Δεν έχει ξαναγίνει αυτό σε συνδικαλιστικό όργανο στην Ελλάδα. Όσοι είναι απέναντι, μας χαρακτηρίζουν ακροδεξιούς» ανέφερε ο κ. Βάγγος.

Όπως υποστήριξε ο ίδιος, είναι η πρώτη φορά που τους στέλνουν στο δικαστήριο χωρίς να έχει προηγηθεί απολογία. «Του Παύλου Φύσσα δεν έχει γίνει η δίκη εδώ και 4 χρόνια» σημείωσε ο ίδιος.

«Αυτές οι δημοκρατίες τύπου Ερντογάν δεν θα μας φοβίσουν» δήλωσε ο ίδιος. «Δεν το περιμέναμε ποτέ από μια κυβέρνηση που στήριζε οποιοδήποτε συνδικαλιστικό όργανο πριν αναλάβει την εξουσία» αναφέρει μιλώντας στο CNN Greece και προσθέτει: «Είχε έτοιμο το χαρτί πριν καν βγει ο κόσμος. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία η δικαιοσύνη» λέει χαρακτηριστικά.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Τσάι βουνού ΟΛΥΜΠΟΣ Nature Spot e-shop