Παρασκευή 23.04.2021 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Κλείνει ο κύκλος των θερινών προβολών της Βιβλιοθήκης Καλαμπάκας

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ28.08.2019 | 3:01 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στον αύλειο χώρο της Βιβλιοθήκης, την Τρίτη στις 21:00 μ.μ., η προβολή της ταινίας «Οι Απίθανοι». Πρόκειται για μια βραβευμένη, με δυο Όσκαρ, ταινία κινουμένων σχεδίων που εντυπωσίασε τους μικρούς μας φίλους. Η ταινία πραγματεύεται τη σημασία της οικογένειας και το ότι οι ενωμένοι άνθρωποι μπορούν να καταφέρουν τα πάντα, είτε είναι σούπερ ήρωες είτε όχι.

Ο κύκλος των θερινών προβολών της Βιβλιοθήκης Καλαμπάκας σε συνεργασία με το Δήμο Μετεώρων, κλείνει την Πέμπτη 29/08/2019, με την ταινία «Οι Απίθανοι 2».

Λίγα λόγια για την ταινία:

«Έπειτα από μια αποτυχημένη προσπάθεια των Απίθανων να σταματήσουν τον πανούργο Υποχθόνιο, οι υπερήρωες κηρύσσονται εκτός νόμου. Ένας πλούσιος επιχειρηματίας όμως δίνει στην Ελαστίνα την ευκαιρία να ηγηθεί μιας καμπάνιας αποκατάστασης της φήμης τους, γεγονός που αναγκάζει τον κ. Απίθανο να μείνει στο σπίτι και να προσέχει τα παιδιά».

Μέσα από μια συναρπαστική πλοκή σχολιάζονται οι σχέσεις των δυο φύλων και αντιπαρατίθενται οι έννοιες του δυναμισμού και της καριέρας με την οικοκυρική και την ανατροφή των παιδιών.Το ευρηματικό σίκουελ της ταινίας Οι Απίθανοι, συνδυάζει τη κοινότοπη καθημερινότητα με την θεαματική φαντασία. Μια απολαυστική ταινία κινουμένων σχεδίων που θα ενθουσιάσει το κοινό.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Φυτικά Ροφήματα Βρώμης ΚΑΡΠΟΣ ΟΛΥΜΠΟΣ Nature Spot e-shop