Κυριακή 26.05.2024 | Εορτάζουν: Αλφαίος, Καρπός, Συνέσιος, Συνέσης, Συνεσία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Κλείνουν και τις τελευταίες υποχρεώσεις οι Τρικαλινοί

ΤΟΠΙΚΑ28.12.2018 | 5:03 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Πολλές και βαριές είναι οι φορολογικές υποχρεώσεις που πρέπει να εξοφληθούν μέχρι τις τελευταίες ώρες του 2018. Βέβαια, παρά τις υποχρεώσεις, η Τρικαλινή αγορά έχει πλημμυρίσει με κόσμο που πραγματοποιεί αγορές για την πρωτοχρονιά. Κυρίως τρόφιμα και δώρα που όμως σαφώς είναι πολύ λιγότερα σε σχέση με προηγούμενα χρόνια.

Οι καταναλωτές εστιάζουν κυρίως στα παιχνίδια και στις ανάγκες των παιδιών μιας και έχουν την τιμητική τους. Ακόμη όμως και στο πρωτοχρονιάτικο τραπέζι, τα έξοδα γίνονται με φειδώ και για τα απολύτως απαραίτητα.

Η ώρα της εφορίας

Αν και για μια χρονιά αναμένεται να δοθεί σιωπηρή παράταση αποπληρωμής των τελών κυκλοφορίας, οι περισσότεροι Τρικαλινοί επέλεξαν τις τελευταίες μέρες του χρόνου για να τακτοποιούσουν την οικονομική εκκρεμότητα. Ο κόσμος που επισκέφτηκε και σήμερα τις τράπεζες ήταν υπέρ αρκετός για να δημιουργηθούν ουρές σε ταμεία και μηχανήματα.

Το γεγονός αυτό προκαλούσε ιδιαίτερο εκνευρισμό καθώς η αναμονή άγγιξε και σε κάποιες των περιπτώσεων ξεπερνούσε τη 1 ώρα.

Ωστόσο οι Τρικαλινοί σπεύδουν παράλληλα να πληρώσουν την τέταρτη δόση του φετινού ΕΝΦΙΑ. Επίσης, τη δόση φόρου εισοδήματος νομικών προσώπων και επιχειρήσεων καθώς και το ΦΠΑ φορολογικής των επιχειρήσεων που τηρούν διπλογραφικά βιβλία.

Ανάλογη κίνηση παρατηρήθηκε και στα ΕΛΤΑ των Τρικάλων όπου εκατοντάδες πολίτες έσπευδαν να εξυπηρετηθούν και να τακτοποιήσουν τις εκκρεμότητές τους.

Συνέχεια αναμένεται να δοθεί και την Δευτέρα, που αποτελεί την τελευταία ημέρα του χρόνου για την διευθέτηση των υποχρεώσεων.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης