Παρασκευή 19.04.2024 | Εορτάζουν: Φιλίππα, Φιλιππία, Φιλιώ

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Κοινές δράσεις για τη στήριξη των καταστημάτων εστίασης

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ28.02.2024 | 5:36 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Με τη διοίκηση του Συλλόγου Ιδιοκτητών Καταστημάτων Εστίασης Λάρισας συναντήθηκε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δ. Κουρέτας. Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκε η δυνατότητα διοργάνωσης δράσεων από την πλευρά των καταστημάτων εστίασης, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, ώστε να στηριχθεί ο κλάδος που πέρασε μεγάλη περίοδο κρίσης, τόσο στην περίοδο του κωρονοϊού, όσο και στη μετέπειτα περίοδο των πλημμυρών και του υψηλού ενεργειακού κόστους.

Ο κ. Κουρέτας διαβεβαίωσε το διοίκηση του Συλλόγου ότι η Περιφέρεια Θεσσαλίας είναι ανοιχτή στις προτάσεις τους για τη βελτίωση του επιχειρηματικού κλίματος στον κλάδο, αλλά και στη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων τους και οι δύο πλευρές δεσμεύτηκαν να συζητήσουν στο άμεσο μέλλον εξειδικευμένες προτάσεις προς αυτή την κατεύθυνση.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης