Δευτέρα 20.03.2023 | Εορτάζουν: Κλώντια, Κλόντια, Κλαύδια, Κλό, Ροδιανός, Ροδινός, Ροδίνης, Ρόδης, Ροδιανή, Ροδιάνα, Ροδή, Ροδία

Κοινή κάθοδος για «Πύλης όραμα» και «Πύλη Αξιών»

ΤΟΠΙΚΑ16.01.2023 | 5:58 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

«Πύλης όραμα» και «Πύλη Αξιών» ενώνουν και επίσημα τις δυνάμεις τους και κατέρχονται από κοινού στις δημοτικές εκλογές του Οκτώβρη του 2023, διεκδικώντας με αξιώσεις το Δήμο Πύλης.

Μετά από πολλές συζητήσεις επήλθε η συμφωνία μεταξύ των δυο παρατάξεων που διεκδίκησαν μεμονωμένα το Δήμο Πύλης στις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, με την πρώτη και επικεφαλής τον κ. Θεόδωρο Χήρα να έρχεται δεύτερη με ποσοστό 24,13% και την έτερη με επικεφαλής τον κ. Βαλάντη Τσιούτσια να καταλαμβάνει την 2η θέση με ποσοστό 19,06%.

Πλέον οι δυο παρατάξεις βαδίζουν μαζί προς τις αυτοδιοικητικές εκλογές του ερχόμενου Οκτωβρίου με κύριο στόχο να κερδίσουν τις εκλογές και το Δήμο Πύλης.

Όπως αναφέρουν σε κοινή ανακοίνωση που υπογράφεται από τους επικεφαλής των παρατάξεων κ.κ. Θ. Χήρα και Β. Τσιούτσια, με αίσθημα ευθύνης προς τους συνδημότες τους, έχοντας πρωταρχικό μέλημα την ανάπτυξη και ανάδειξη της δυναμικής του Δήμου Πύλης και με κοινή αφετηρία αναφοράς τους τις αρχές της διαφάνειας, της αξιοκρατίας και της χρηστής διοίκησης, λαμβάνοντας συνάμα υπόψη τα μηνύματα της κοινωνίας για κοινή πορεία και σύμπραξη των παρατάξεών, έκριναν επιβεβλημένη και συναποφάσισαν την συμπόρευσή τους στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Επιδίωξή τους είναι μια συνεργασία, διευρυμένη και ικανή να συσπειρώσει τις υγιείς και παραγωγικές δυνάμεις του τόπου τους και να οδηγήσει, με μακροπρόθεσμο σχεδιασμό, σε ένα αναβαθμισμένο, ευέλικτο, οικονομικά εύρωστο, λειτουργικό και αποτελεσματικό Δήμο Πύλης.

 

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΟΛΥΜΠΟΣ ΠΥΞΙΔΑ