Πέμπτη 13.06.2024 | Εορτάζουν: Τριφύλλιος, Τριφύλιος

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Κοινωνικό και εθελοντικό πρόσωπο από το Δ.Σ. Νέων Τρικκαίων

ΤΟΠΙΚΑ04.06.2024 | 9:02 πμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Σταγόνες ζωής προσέφεραν νέοι των Τρικάλων, αναδεικνύοντας τόσο το κοινωνικό, όσο και το εθελοντικό τους πρόσωπο. Προσέφεραν από το αίμα τους συμβάλλοντας στην εξυπηρέτηση των αναγκών του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων.

Επιτυχημένη χαρακτηρίστηκε η πρώτη εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε το Δημοτικό Συμβούλιο Νέων του Δήμου Τρικκαίων. Το πρωί της Δευτέρας, σε συνεργασία με την κινητή μονάδα αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων, το Δημοτικό Συμβούλιο Νέων κινητοποίησε νέους και νέες που μετέβησαν στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικκαίων. Εκεί, έδωσαν αίμα, χαρίζοντας το πολυτιμότερο δώρο.

Όπως, εξάλλου, σημείωνε το δημοτικό συμβούλιο Νέων στο σημείωμά του «η πρωτοβουλία έχει ως στόχο να ενισχύσει τα αποθέματα αίματος του νοσοκομείου και να ευαισθητοποιήσει την τοπική κοινότητα για τη σημασία της εθελοντικής αιμοδοσίας».

Το αίμα που δόθηκε, θα χρησιμοποιηθεί για να καλυφθούν οι ανάγκες των ασθενών που χρήζουν μεταγγίσεων και για έκτακτα περιστατικά.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης