" /> Κοινωνικοποίηση και δραστηριότητες από το ΚΔΑΠ ΜΕΑ «Ήφαιστος» - Η ΕΡΕΥΝΑ
Τρίτη 29.11.2022 | Εορτάζουν: Φαίδρα, Φαιδρούλα, Φαιδρίνα, Φιλούμενος, Φίλος, Φιλουμένη, Φιλομίνα, Φιλομίλα, Φιλομίλη, Φίλη

Κοινωνικοποίηση και δραστηριότητες από το ΚΔΑΠ ΜΕΑ «Ήφαιστος»

ΤΟΠΙΚΑ12.11.2022 | 2:02 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Με επισκέψεις και δράσεις, με νέα παιχνίδια – αποτέλεσμα δωρεάς – συνεχίζονται οι δράσεις  κοινωνικοποίησης από το ΚΔΑΠ ΜΕΑ «ΗΦΑΙΣΤΟΣ» του Δ. Τρικκαίων.

Οι φιλοξενούμενοι/ες τις προηγούμενες ημέρες είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν ανά ομάδες, τόσο το Μουσείο Τσιτσάνη, όσο και τον Δημοτικό Κινηματογράφο Τρικάλων. Στο μεν Μουσείο, έγινε μια μικρή ξενάγηση και περιήγηση στον χώρο, ενώ ακολούθησε και καφές. Στον δε Δημοτικό Κινηματογράφο, απόλαυσαν ταινία, αλλά και καφέ, την ώρα που ο χώρος του πάρκου Ματσόπουλου ετοιμάζεται για τον 11ο Μύλο των Ξωτικών. Πολύ σημαντικό το ότι, μετά από πρόταση του ΚΔΑΠ και συνεργασία του αντιδημάρχου Νίκου Σακκά και της προέδρου του Δημοτικού Θεάτρου Τρικάλων Γεωργίας Κοτρώνη, θα εγκαινιαστεί σειρά προβολών για τους/τις φιλοξενούμενους/ες του ΚΔΑΠ ΜΕΑ, με τη συνδρομή του καλλιτεχνικού διευθυντή κ. Στεφ. Νταλάση.

Ένα άλλο θετικό στην πορεία και δράση του ΚΔΑΠ ΜΕΑ «ΗΦΑΙΣΤΟΣ» είναι η συνεργασία με την τοπική κοινωνία, που εκφράστηκε με την προσφορά παιχνιδιών που απευθύνονται σε διαφορετικές ηλικίες, από τον Χορευτικό Όμιλο Τρικάλων. Τα δώρα παρέδωσε ο εκπρόσωπος του ΧΟΤ κ. Παν. Μάνος, με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Νίκο Σακκά, να εκφράζει τις ευχαριστίες του για αυτή τη σημαντική και με αξία συνεισφορά.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης