Σάββατο 15.06.2024 | Εορτάζουν: Αυγουστίνος, Αυγουστίνα, Αύγουστος, Αυγούστα, Ιερώνυμος, Γερώνυμος, Ιερονύμη, Μόνικα, Μόνα, Ορτίσιος, Ορτίσης, Ορτίσια, Ορτανσία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Κοιτάζει για «ψώνια» από Παλαμά ο Διγενής

ΑΓΓΕΛΙΕΣ25.07.2022 | 9:03 μμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Στην αγορά του…Παλαμά εστιάζουν στο Διγενή Νεοχωρίου, όσον αφορά τη μεταγραφική τους ενίσχυση.
Οι “Ερυθρόλευκοι” φαίνεται ότι βρίσκονται σε συζητήσεις από τον Ατρόμητο Παλαμά, ο οποίος υποβιβάστηκε φέτος στο τοπικό της Καρδίτσας.
Ο λόγος για τον πολύπειρο πορτιέρο Κουτσόπουλο, τον Αρχοντή που αγωνίζεται στο χώρο της μεσαίας γραμμής, τον Σ. Κόκκινο που αγωνίζεται ως μέσος και τον Κατσιγιάννη Τ. που παίζει στην επιθετική γραμμή.
Βέβαια, κάποιοι εξ’ αυτών φαίνεται ότι στις συζητήσεις πως έχουν προτάσεις και από άλλες ομάδες, οπότε το αν θα αποκτηθούν θα φανεί σύντομα, ανάλογα βέβαια και με τις οικονομικές απαιτήσεις τους.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης