Σάββατο 10.06.2023 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Κωνσταντίνος Παπαευθυμίου: Φέρνουμε το όραμα του ΠΑΣΟΚ στο προσκήνιο

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ18.05.2022 | 7:12 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

«Δεν στεκόμαστε μόνο σε όρους συμβολισμών, είμαστε εδώ για να φέρουμε το όραμα και τις πολιτικές του ΠΑΣΟΚ στο προσκήνιο». Αυτό υπογράμμισε μεταξύ άλλων στην χθεσινή του τηλεοπτική παρέμβαση στην τηλεόραση 10, το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Κωνσταντίνος Παπαευθυμίου, σημειώνοντας πως η αλλαγή του ονόματος ήταν κάτι το οποίο ζητούσε επιτακτικά η βάση του κόμματος.

Έντονη ήταν και η κριτική που άσκησε στην κυβερνητική πολιτική τονίζοντας πως «μεταθέτει το λογαριασμό για το μέλλον», ενώ μίλησε για καθυστέρηση στην κυβερνητική αντίδραση για τα θέματα της ενέργειας. Μάλιστα, μέσα από μία μεστή τοποθέτηση, ανέλυσε το τι γίνεται και τι μπορεί να γίνει, και διατύπωσε τις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ για την στήριξη των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων, αλλά και την γενικότερη αντιμετώπιση της κρίσης που βιώνουμε.

Όσον αφορά για το πολιτικό του μέλλον, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, αρκέστηκε να πει πως «δεν θα κρύψω τίποτα», αλλά «κάθε πράγμα στον καιρό του», καθώς όντας ένα από τα ισχυρά χαρτιά της Κεντροαριστεράς στο Νομό μας, το όνομά του ακούγεται… παντού.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης