Το ό,τι ο Θεόδωρος χήρας είναι «ποδοσφαιράνθρωπος» το ξέρουν και οι… πέτρες στα χωριά του δήμου Πύλης και όχι μόνο. Ο ίδιος, απέδειξε ότι είναι κοντά στις ομάδες της περιοχής πραγματοποιώντας δωρεάν αιματολογικές εξετάσεις σε ποδοσφαιριστές του ΑΟ Τρίκαλα στο μικροβιολογικό του εργαστήριο. Η κοινωνική προσφορά και κυρίως η ενασχόλησή του με τον αθλητισμό αποτελούν πολύτιμη προίκα για την προώθηση της υποψηφιότητάς του για δήμαρχος Πύλης.

" /> Κοντά στον αθλητισμό ο Χήρας - Η ΕΡΕΥΝΑ
Παρασκευή 09.12.2022 | Εορτάζουν: Άννα, Αννίτα, Ανίτα, Ανέτα, Αννέτα, Ανναμπέλλα, Ανναμαρία, Αννούλα, Ανέζα, Ανεζούλα, Άννη

Κοντά στον αθλητισμό ο Χήρας

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ08.11.2018 | 5:29 μμ

Γράφει ο/η

Λάζαρος Μάμαλης

Γράφει ο/η Λάζαρος Μάμαλης

Το ό,τι ο Θεόδωρος χήρας είναι «ποδοσφαιράνθρωπος» το ξέρουν και οι… πέτρες στα χωριά του δήμου Πύλης και όχι μόνο. Ο ίδιος, απέδειξε ότι είναι κοντά στις ομάδες της περιοχής πραγματοποιώντας δωρεάν αιματολογικές εξετάσεις σε ποδοσφαιριστές του ΑΟ Τρίκαλα στο μικροβιολογικό του εργαστήριο.

Η κοινωνική προσφορά και κυρίως η ενασχόλησή του με τον αθλητισμό αποτελούν πολύτιμη προίκα για την προώθηση της υποψηφιότητάς του για δήμαρχος Πύλης.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης