Τετάρτη 12.06.2024 | Εορτάζουν: Ονούφριος, Ονούφρης, Ονουφρία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Κόντρα για το debate των πολιτικών αρχηγών

ΠΟΛΙΤΙΚΗ24.04.2023 | 6:06 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Φουντώνει η «μάχη των ντιμπέιτ» με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Ακη Σκέρτσο να κλείνει τη συζήτηση για τηλεμαχία μεταξύ των δύο πολιτικών αρχηγών πριν τη συνεδρίαση της Διακομματικής Επιτροπής.

Όπως είπε ο κ. Σκέρστος κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών αρχηγών «τηλεμαχίες με διάφορες μορφές διεξάγονται σταθερά στις εκλογές, όπως θα γίνει και τώρα», ενώ, απαντώντας σε ερώτηση, είπε: «Σίγουρα μιλάμε για ένα ντιμπέιτ σε αυτή την προεκλογική περίοδο έως τις 21 Μαΐου», το οποίο όπως διευκρίνισε  «πρέπει να περιλαμβάνει  όλα τα κόμματα που εκπροσωπούνται στη Βουλή».

Ουσιαστικά η ΝΔ απορρίπτει το πιεστικό αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ και για μονομαχία Κυριάκου Μητσοτάκη – Αλέξη Τσίπρα.

Αμεση ήταν η απάντηση της εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Π. Τσαπανίδου η οποία επεσήμανε ότι «είναι προφανές ότι ο κ. Μητσοτάκης, που λέει συνεχώς ότι το δίλημμα των εκλογών είναι «Μητσοτάκης ή Τσίπρας», φοβάται τη σύγκριση με τον Αλέξη Τσίπρα».

Σύμφωνα με την κ. Τσαπανίδου, «οι πολίτες όμως έχουν βγάλει ήδη τα συμπεράσματά τους».

Μάλιστα η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, υπενθυμίζει στον Άκη Σκέρτσο πως την «χώρα διεθνώς την έχει πλήξει πολλαπλώς η κυβέρνηση των παράνομων παρακολουθήσεων και της καταρράκωσης του κράτους δικαίου. Δεν το λέει ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, αλλά τα δεκάδες δημοσιεύματα και πρωτοσέλιδα του διεθνούς Τύπου. Αν ο κ. Σκέρτσος είναι περήφανος γι’ αυτά είναι δικαίωμά του, αλλά η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων αισθάνεται ντροπή».

«Όσο για τις δηλώσεις, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία είναι «εθνική, δημοκρατική και ηθική εξαίρεση», σε εκπρόσωπο ενός «Τραμπ» παραπέμπουν και όχι μιας σύγχρονης ευρωπαϊκής δημοκρατικής κυβέρνησης» αναφέρει καταληκτικά η Πόπη Τσαπανίδου.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης