Παρασκευή 21.01.2022 | Εορτάζουν: Αγνή, Αγνούλα, Ευγένιος, Ευγένης, Μάξιμος, Μάξιμη, Μάξιμα, Νεόφυτος, Νεοφυτία, Νεοφύτη, Πάτροκλος, Πατρόκλειος, Πατροκλέας, Πατροκλής, Πατρόκλεια, Πατροκλά, Πάτρα, Πατρούλα

Κοπή πίτας για την Εύξεινο Λέσχη

ΤΟΠΙΚΑ10.02.2020 | 5:42 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Το Σάββατο 01 Φεβρουαρίου η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων και Μικρασιατών Ν. Τρικάλων έκοψε τη Βασιλόπιτα για το 2020. Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών στην αίθουσα της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Τρικάλων, όπου διασκέδασαν υπό τους ήχους της ποντιακής λύρας του Αλέξη Στεφανίδη. Στο νταούλι ήταν ο Βασίλης Μητκούδης.

Την πίτα ευλόγησαν ο π. Βασίλειος Μπραζιώτης εφημέριος Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων και ο π. Ελευθέριος Κορδάμπαλος εφημέριος Ι.Ν. Αγίου Χαραλάμπους Ριζαριού. Εν συνεχεία ο πρόεδρος του συλλόγου κ.Κοσμάς Αποστολίδης αναφέρθηκε στις δράσεις του συλλόγου μας της προηγούμενης χρονιάς, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην έναρξη εκμάθησης ποντιακής λύρας και νταουλιού, με δάσκαλο τον Αλέξη Στεφανίδη.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η βουλευτής Ν. Τρικάλων Κατερίνα Παπακώστα, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Ντίνος Μπάρδας, η Περιφερειακή Σύμβουλος Δήμητρα Νάτσινα, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος Εθελοντών Τρικάλων Μιχαήλ Λάππας, ο Δημοτικός Σύμβουλος Γεώργιος Καρατώλος , η πρώην βουλευτής Σούλα Μερεντίτη, καθώς και εκπρόσωποι πολιτιστικών συλλόγων του Δήμου Τρικκαίων.

Η τυχερή της βραδιάς κέρδισε ένα χρυσό κόσμημα, το οποίο ήταν ευγενική χορηγία του κοσμηματοπωλείου της Ελίνας Μυστακίδη (Λαρίσης 1), την οποία για ακόμη μια χρονιά ευχαριστούμε θερμά.

Επίσης, ευχαριστούμε τη χαλβαδοποιεία Μπουλογιώργου για την ευγενική του χορηγία σε χαλβά.

Το Δ.Σ. του συλλόγου εύχεται σε όλο τον κόσμο Υείαν και Ευλο(γ)ίαν
Πάντα και του Χρόνου!

Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος                                           Η Γραμματέας

Κοσμάς Αποστολίδης                           Νόπη Παπαδοπούλου

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΠΕΠ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 2014-2020