Δευτέρα 25.01.2021 | Εορτάζουν: Γρηγόρης, Γρηγόριος, Γόλης, Γρηγορία, Μαργαρίτης, Μαργαρίτα

Κοπή πίτας για το Δ.Σ. Φαρκαδόνας

ΤΟΠΙΚΑ20.02.2020 | 5:24 μμ

Γράφει ο/η Θανάσης Τσαγγαράς

Τις ευχές για μια δημιουργική χρονιά με συνεργασία όλων των παρατάξεων για το καλό και την ευημερία του Δήμου Φαρκαδόνας και το σημαντικότερο για την επίλυση των προβλημάτων των δημοτών, κόπηκε το βράδυ της Τρίτης η πρωτοχρονιάτικη πίτα του δημοτικού συμβουλίου Φαρκαδόνας.

Λίγο πριν την έναρξη του δημοτικού συμβουλίου, μέλη, υπό την παρουσία κάποιων προέδρων κοινοτήτων αλλά και πολιτών ήρθαν να κόψουν την πίτα και να ανταλλάξουν ευχές με αφορμή την έλευση του νέου χρόνου.

Την πίτα ευλόγησε ο εφημέριος της Φαρκαδόνας π. Αθανάσιος Κούτσιας, που ευχήθηκε υγεία, προκοπή και συνεργασία προς όφελος του Δήμου και των πολιτών. Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει το Δήμο για την διευθέτηση κάθε αιτήματος που κατατίθεται από την τοπική εκκλησία, ενώ δεσμεύτηκε ότι Δήμος και Εκκλησία θα συνεχίζουν την συνεργασία που αναπτύσσεται.

Τις ευχές προς τους δημοτικούς συμβούλους απηύθυναν ο δήμαρχος Φαρκαδόνας κ. Γιάννης Σακελλαρίου.

Ευχήθηκε σ’ όλους τους δημοτικούς συμβούλους καλή χρονιά με υγεία και δημιουργικότητα που θα συμβάλει, ώστε να αντιμετωπιστούν και να ξεπεραστούν τα προβλήματα που ταλανίζουν Δήμο και πολίτες.

Ο ίδιος δεν παρέλειψε να τονίσει ότι ο Δήμος είναι ανοιχτός προς όλα τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου να προτείνουν, να συζητήσουν, να καταθέσουν απόψεις και θέσεις, ώστε μέσα από το διάλογο και την συνεργασία να υπάρξουν θετικά και άμεσα ορατά αποτελέσματα για τα οποία πασχίζουν ο ίδιος, κι όλα τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου.

Το φλουρί της βασιλόπιτας που αντιστοιχούσε σε μια εικόνα της Παναγίας κέρδισε ο αντιδήμαρχος έργων κ. Γιάννης Γεωργολόπουλος.

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΟΛΥΜΠΟΣ ΦΡΕΣΚΟ ΓΑΛΑ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ Nature Spot e-shop