Παρασκευή 19.04.2024 | Εορτάζουν: Φιλίππα, Φιλιππία, Φιλιώ

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Κοπή πίτας για το Σύλλογο «Μετεώρων Λιθόπολις»

ΤΟΠΙΚΑ23.01.2023 | 6:34 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Την κοπή της Αγιαβασιλόπιτας πραγματοποίησε την περασμένη Κυριακή ο Σύλλογος «Μετεώρων Λιθόπολις» στην αίθουσα «Νίτσα Λιάπη», με την ανταπόκριση του κόσμου να είναι μεγάλη και να γεμίζει ασφυκτικά το χώρο.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γρηγόρης Καλύβας σημείωσε:

Σας καλωσορίζουμε στην πρώτη εκδήλωση του Συλλόγου μας και σας ευχαριστούμε από καρδιάς για την παρουσία και την στήριξη που παρέχετε από την πρώτη στιγμή της ιδρύσεως του Συλλόγου η διοίκηση του οποίου ,σας εύχεται καλή, ειρηνική και παραγωγική χρονιά.

Το νέο έτος να αποτελέσει την απαρχή μιας εποχής ατομικού και συλλογικού ΕΠΑΝΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ, με Χριστό στις καρδιές μας, ευημερούσα Πατρίδα και οδηγό ζωής τις μεγάλες αξίες του Ελληνοχριστιανικού πολιτισμού που παραμένει ο ισχυρότερος θώρακας απέναντι στις σκοτεινές δυνάμεις της παγκοσμιοποίησης που επιδιώκουν να δημιουργήσουν τον παγκόσμιο πολίτη χωρίς εθνικά και πολιτιστικά χαρακτηριστικά.

Ενωμένοι και αποφασισμένοι να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις της εποχής με όπλα τον πατριωτισμό και την αποφασιστικότητα να υπερασπίσουμε την εθνική ακεραιότητα απέναντι σε εκείνους που την αμφισβητούν και την επιβουλεύονται εμπιστευόμενοι την ισχύ των ενόπλων μας δυνάμεων και τις αστείρευτες δυνάμεις του γένους μας που ιστορικά ξέρει να προτάσσει “ΤΟ ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ”!!

Με τις σκέψεις αυτές θα παρακαλέσω τον γέροντά μας Αρχιμανδρίτη Αθανάσιο να έρθει στο βήμα και να μας αναπτύξει το θέμα της ομιλίας του που είναι: «Η ΒΙΑ ΤΗΣ ΑΝΕΣΕΩΣ ΚΑΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ».

Αμέσως μετά, πήρε το λόγο ο Προηγούμενος της Ιεράς Μονής Μεγάλου Μετεώρου Αρχιμ. Αθανάσιος Αναστασίου, ο οποίος απηύθυνε πνευματικό λόγο με θέμα «Η βία της ανέσεως και ο φόβος του θανάτου».

Τέλος, παρουσιάστηκε ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός του Δ.Σ., καθώς και ο προγραμματισμός για τις δράσεις του Συλλόγου το νέο έτος, στα πλαίσια της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης