Πέμπτη 29.10.2020 | Εορτάζουν: Αβραάμ, Αβραμία, Μελιτίνος, Μελιτινή, Μελιτίνη, Μελιτίνα, Μελίτη, Μελίτα, Μελίνα, Μελιτίνος, Μελίνα, Μελιτίνη, Μελιτίνα, Μελίτη, Μελίτα, Αναστασία, Νατάσα, Νατάσσα, Τασία, Σία, Τατία, Τάσα, Τέσα

Κοπή πίτας με ευχές ανόδου

ΑΘΛΗΤΙΚΑ03.03.2020 | 10:51 πμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Tην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του πραγματοποίησε το βράδυ της Παρασκευής στην ταβέρνα το “Αυλάκι” ο Π.Ο Φήκης

‘Εγινε μία όμορφη εκδήλωση με ανεβασμένη διάθεση, ασορτί με τη φετινή πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής που βαδίζει ολοταχώς προς την άνοδο.

Το παρόν έδωσε σύσσωμο το Δ.Σ της ομάδας με επικεφαλής τον πρόεδρο Αποστόλη Γιαννόπουλο, ο τεχνικός Τάκης Ρούσσας, αλλά και οι ποδοσφαιριστές.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαραβας, ο Αντιδήμαρχος Δούλαλας Κων., ο δημοτικός σύμβουλος Κράβαρης Αθ., ο πρόεδρος τοπικής κοινότητας Φήκης Βρατσίστας Γεωρ..

Εκ μέρους της ΕΠΣΤ το παρόν έδωσαν ο πρόεδρος Αθανάσιος Μπουτζιώλης, ο αρχιδιαιτητής Χρήστος Κούγκουλος και ο το μέλος και υπεύθυνος των Μικτών Δημήτρης Κουτσώνας.

Οι παρευρισκόμενοι διασκέδασαν σε νόστιμο κλίμα, απολαμβάνοντας τους νόστιμους μεζέδες και φυσικά κύριο θέμα συζήτησης δεν ήταν άλλο, από τη μάχη της ανόδου που θα δώσει ο Π.Ο.Φ στη συνέχεια, καθώς η ομάδα έπειτα από αρκετά χρόνια προσπάθειας φέτος βρίσκεται πιο κοντά από κάθε άλλη φορά στον πολυπόθητο στόχο.

Tην κοπή πραγματοποίησαν από κοινού ο πρόεδρος Αποστόλης Γιαννόπουλος, ο πρόεδρος της ΕΠΣΤ Θανάσης Μπουτζιώλης και ο αρχηγός της ομάδας Χρήστος Ντούβλης.

Τυχερός της βραδιάς ο ποδοσφαιριστής Αποστόλης Μαντζώρος που βρήκε το φλουρί της Βασιλόπιτας που αντιστοιχούσε σε χρηματικό ποσό, το οποίο παρέλαβε από τον πρόεδρο Αποστόλη Γιαννόπουλο.

Για το ποδοσφαιρικό τμήμα το ραντεβού ανανεώθηκε για το μεσημέρι του Σαββάτου, καθώς ο Τάκης Ρούσσας περιμένει τους παίκτες του για δυνατό δίτερμα, στα πλαίσια της προετοιμασίας για τον αγώνα της Τρίτης με τη Λυγαριά.

*Το Δ.Σ του Π.Ο Φήκης αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει στους φιλάθλους της ομάδας που βρέθηκαν στο “Αυλάκι”.

Επίσης ευχαριστούν τους ιδιοκτήτες της ταβέρνας Κόκκαλη Δημήτρη και Νικόλαο για το γεύμα και την πρόεδρο του μορφωτικού Συλλόγου Φήκης Μπετσικου Μαρία για την προσφορά της πίτας

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε στα links: www.thessalia-espa.gr, www.efepae.gr, www.aedep.gr, www.espa.gr

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε στα links:
www.thessalia-espa.gr, www.efepae.gr, www.aedep.gr, www.espa.gr


Η φρέσκια γεύση που δίνετε στην ημέρα σας... Nature Spot e-shop