Κυριακή 14.04.2024 | Εορτάζουν: Αρίσταρχος, Θωμαΐς, Θωμαΐδα, Θωμαή

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Κοπή πίτας της Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας του Δ. Τρικκαίων

ΤΟΠΙΚΑ17.02.2024 | 1:38 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Τις ευχές για τη νέα χρονιά στην πολύ σημαντική, όπως τόνισε, Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας του Δ. Τρικκαίων, απηύθυνε στη διάρκεια εκδήλωσης για κοπή πίτας ο Δήμαρχος Νίκος Σακκάς. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024 και ο Δήμαρχος επεσήμανε το έργο των εργαζομένων στη Διεύθυνση και τη σημαντική κοινωνική προσφορά, όπως φάνηκε για άλλη μια φορά και στις πρόσφατες πλημμύρες, αλλά και συνολικά.

Χαιρετισμό απηύθυνε η αντιδήμαρχος Δήμητρα Νάτσινα, αναφερόμενη στην “οικογένεια” που είναι οι εργαζόμενοι/ες στη συγκεκριμένη διεύθυνση, ο εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα ΑμεΑ Βασίλης Τσιούτσιας, αλλά και ο μέχρι πρότινος αντιδήμαρχος της Διεύθυνσης, Παναγιώτης Ντιντής, που αναφέρθηκε με έμφαση στη συνεισφορά όλων στη διάρκεια των πλημμυρών, σημειώνοντας ταυτόχρονα την  ουσιαστική συμβολή του Δημάρχου και αυτήν την περίοδο. Παρέστη επίσης ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΤ, Χρήστος Μπλουγούρας.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης