Δευτέρα 15.04.2024 | Εορτάζουν: Λεωνίδας, Λεωνίδης, Λεώ, Λεωνιδία, Κρήσκης

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Κοπή πίτας της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Τρικάλων

ΤΟΠΙΚΑ06.02.2023 | 6:34 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Με την ελπίδα ενός καλύτερου αύριο για τον επαγγελματοβιοτεχνικό κόσμο της περιοχής μας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα η Ομοσπονδία ΕΒΕ Τρικάλων.

Η εκδήλωση υλοποιήθηκε υπό την παρουσία του προέδρου της ΓΣΕΒΕΕ, κ. Γιώργου Καββαθά, του τοπικού προέδρου της Ομοσπονδίας, Βαγγέλη Αγγελάκη, εκπροσώπων Σωματείων που αποτελούν δύναμη της τοπικής ένωσης, καθώς επίσης και τοπικών φορέων.

Όπως υποστήριξαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας και η φετινή χρονιά φαντάζει δύσκολη, αφού τα προβλήματα, αντί να μειώνονται, αντιθέτως αυξάνονται.

Ο πρόεδρος των ΕΒΕ κ. Βαγγέλης Αγγελάκης στην σύντομη ομιλία του αναφέρθηκε στην προσπάθεια που καταβάλει η Ομοσπονδία για την επίλυση των προβλημάτων και την προώθηση τους.

Ταυτόχρονα άδραξε την ευκαιρία να ζητήσει για μια ακόμη φορά τη συνδρομή των φορέων της περιοχής για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο επαγγελματοβιοτεχνικός και εμπορικός κόσμος.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας ΕΒΕ στάθηκε στην καλή συνεργασία που υπάρχει μεταξύ όλων των μελών της διοίκησης αλλά και με τους προέδρους των Σωματείων που εκπροσωπούν.

«Το γεγονός αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό καθώς η σημερινή εποχή για τους μικρομεσαίους είναι δύσκολη εξαιτίας της μεγάλης ακρίβειας, της ενεργειακής κρίσης, που πλήττει όλους, ενώ ο κλάδος βρίσκεται αντιμέτωπος με πλειάδα προβλημάτων που προκαλούν στους πάντες οικονομική ασφυξία. Είμαστε διεκδικητικοί γιατί πιστεύουμε ότι τα μηνύματα που παίρνουμε από τους συναδέλφους μας έχουν να κάνουν με την ίδια μας την ύπαρξη», τόνισε ο κ. Αγγελάκης.

Παρών στην εκδήλωση και ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Γιώργος Καββαθάς, ο οποίος επίσης μίλησε προς τους επαγγελματίες, μιλώντας για τα προβλήματα που μαστίζουν ελευθεροεπαγγελματίες και απλούς πολίτες.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης