Κυριακή 21.04.2024 | Εορτάζουν: Αλεξάνδρα, Αλεξία, Αλεξάντρα, Αλέκα, Ιανουάριος, Ιανός, Ιανή, Φαίστος, Φαιστή, Φαιστίνα,Βάιος, Βάια, Βάγια, Βαία Δάφνης, Δάφνη

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Κοπή πίτας του Κέντρου Υγείας Πύλης

ΤΟΠΙΚΑ19.02.2024 | 5:07 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Το Σάββατο 17/2/24 πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας των εργαζομένων του Κ.Υ. Πύλης. Την πίτα ευλόγησε ο Πρεσβύτερος π. Νεκτάριος Τσιώκος.

Ο Συντονιστής Διευθυντής Γιάννης Κουτσονάσιος αφού έδωσε τις καθιερωμένες ευχές, έκανε έναν απολογισμό για τις δράσεις της μονάδος για το 2023.

Εν συνεχεία ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ πρόσφερε πλακέτες στον Διοικητή της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας Φώτη Σερέτη και στον Αναπληρωτή Διοικητή Ηλία Τσιαούση, όπου η άψογη συνεργασία που υπάρχει μεταξύ ΚΥΠ και 5ης ΥΠΕ αποβαίνει προς όφελος των πολιτών.

Ο κ. Τσιαούσης μετά τις καθιερωμένες ευχές μίλησε για τις υψηλές ιατρικές υπηρεσίες που παρέχει το ΚΥΠ και το χαρακτήρισε μονάδα πρότυπο.

Ευχές έδωσε ο Δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας, ο Διοικητής του ΓΝΤ Κώστας Γρηγορίου,  ο πρώην Δήμαρχος Πύλης  Κώστας Κουφογάζος, η Αντιδήμαρχος Υγείας Χαρά Καλιώρα και η Πρόεδρος των εργαζομένων των ΚΥ Ευαγγελία Τσεργούλα.

Ευχαριστίες στο Μεσιτικό -Ασφαλιστικό γραφείο “AVENTI ” του ΧΡΗΣΤΟΥ ΛΕΦΑ για το δώρο και στον ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΟΥΛΟΓΙΩΡΓΟ για την πίτα.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης