Τετάρτη 29.06.2022 | Εορτάζουν: Πέτρος, Πετρής, Πετράς, Πετράκης, Πετρουλάς, Πετρίνος, Πέτρα, Πετρούλα, Πετρία, Πετρίνα, Παύλος, Πώλ, Παυλίνα, Πωλίνα, Παύλιανη

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας στα Εικαστικά Εργαστήρια «Προβίδα»

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ22.01.2019 | 4:56 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Στον φιλόξενο χώρο του ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους, παρουσία των παιδιών των εργαστηρίων και μελών των οικογενειών τους, τα Εικαστικά Εργαστήρια «Προβίδα». Σε μία γεμάτη χρώμα, ζεστή ατμόσφαιρα, έγινε ο απολογισμός της χρονιάς που πέρασε, με δράσεις εντός και εκτός της πόλης μας, αντάλλαξαν ευχές για ένα υγιές και δημιουργικό 2019 και δεσμεύτηκαν για μία εξίσου ζωντανή και πολύχρωμη νέα χρονιά με κεντρικό άξονα την ζωγραφική και το σχέδιο.

Τα 2 φλουριά της πίτας κέρδισαν οι: Απόστολος Μπόμπορας και Δημήτρης Τουρτούνης. Για 14 χρόνια τα Εικαστικά Εργαστήρια του Λάμπρου Προβίδα, αποτελούν ένα ζωντανό χώρο Εικαστικής ζύμωσης, δράσεων και αλληλεπιδράσεων, ανταλλαγής και δημιουργίας μέσα και έξω από τα σύνορα της πόλης και της χώρας μας, με κύριους πρωταγωνιστές τα παιδιά που προσεγγίζουν το χώρο των εργαστηρίων, ξένοιαστα, μόνο με τη διάθεση να  απεικονίσουν μέσα από χρώματα και διάφορα άλλα μέσα, ότι τους προκαλεί ενδιαφέρον.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Αλλάζω συσκευή - Ανακυκλώνω Αλλάζω συσκευή