Δευτέρα 26.02.2024 | Εορτάζουν: Ανατολή, Πορφύριος, Πορφυρός, Πορφύρης, Πορφυρή, Πορφυρία, Πορφύρα, Πορφυρώ, Πορφυρούλα, Σεβαστιανός, Σεβαστίνος, Σεβαστός, Σέβος, Σέβης, Φώτιος, Φώτης, Φωτεινός, Φώτις, Φωτεινή, Φανή, Φένια, Φώτω, Φώφη, Φωτούλα, Φαίη, Φωφώ

Κοπή βασιλόπιτας του 22ου Δ.Σ. Τρικάλων

ΤΟΠΙΚΑ22.01.2024 | 4:52 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Σε μια πολύ ωραία εκδήλωση στην ταβέρνα “Νικόλας”, ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου μας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα.

Ο Διευθυντής Αντώνης Παπαγεωργόπουλος προλόγισε και ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά, γεμάτη υγεία και πολλή αγάπη για όλα τα παιδιά, με σκοπό να παρέχουμε ολόπλευρη μόρφωση και αγωγή στους μαθητές μας. Οι εκπαιδευτικοί συνοδεύτηκαν από τους συζύγους τους και σε ένα πολύ χαρούμενο κλίμα διασκέδασαν, χόρεψαν και τραγούδησαν με την υπέροχες μελωδίες των μουσικών που μας μετέδωσαν χαρά και ωραία διάθεση. Όλοι μαζί ενωμένοι σαν μια οικογένεια κόψαμε την βασιλόπιτα. Τυχερή ήταν η Γιάννα Κωστοπούλου που βρήκε το φλουρί και της ευχηθήκαμε να είναι γερή και καλότυχη όλη την χρονιά. Το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με συνοδεία μουσικής, γευστικών απολαύσεων και οινοποσίας.

Καλή χρονιά με υγεία και οικογενειακή ευτυχία σε όλους!

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης