Παρασκευή 22.09.2023 | Εορτάζουν: Ζωγραφιά, Λοΐζος, Λουίζα, Φωκάς, Φώκιος, Φώκης, Φωκία, Φωκίνα

Απέσπασε δύο βραβεία στα φετινά Greek Export Awards 2019 επιβεβαιώνοντας ότι είναι μια από τις πλέον εξωστρεφείς εταιρείες της χώρας

Κορυφαία διάκριση για την Γαλακτοβιομηχανία ΟΜΗΡΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ05.12.2019 | 5:27 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Κορυφαία διάκριση για την Γαλακτοβιομηχανία ΟΜΗΡΟΣ της οικογένειας Γιαννίτση η οποία απέσπασε διπλή διάκριση  στα φετινά Greek Export Awards 2019, καθώς διακρίθηκε με το αργυρό βραβείο στην κορυφαία κατηγορία του θεσμού Top Greek Export Company 2019 και  απέσπασε βραβείο στην κατηγορία Top Industrial Export Company  επιβεβαιώνοντας τη θέση της ως μία από τις πλέον εξωστρεφείς εταιρείες της χώρας.

Οι νέες αυτές διακρίσεις έρχονται να επιβεβαιώσουν τη σημαντική εξαγωγική δραστηριότητα της ΟΜΗΡΟΣ η οποία επιβραβεύθηκε στην κορυφαία διοργάνωση επιβράβευσης της εξωστρέφειας ελληνικών επιχειρήσεων,  Greek Export Awards 2019 Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων (ΕΝΔΥ ΟΕΥ) του υπουργείου Εξωτερικών, σε συνεργασία με την Ethos Awards, το οικονομικό και επιχειρηματικό portal banks.com.gr και το περιοδικό «ΧΡΗΜΑ».

Η Γαλακτοβιομηχανία ΟΜΗΡΟΣ κατάφερε να μετατρέψει  την κρίση  σε χρυσή ευκαιρία μιας και στα χρόνια της οικονομικής κρίσης μετεξελίχθηκε από οικογενειακή επιχείρηση που απευθύνονταν στην εγχώρια αγορά, στην πλέον εξωστρεφή Γαλακτοβιομηχανία της χώρας που εξάγει  προϊόντά  της (κυρίως Φέτα ΠΟΠ) σε περισσότερες από 27 χώρες, διευρύνοντας τον τζίρο της στα 40 εκατομμύρια ευρώ τα οποία προέρχονται μόνο από εξαγωγές και υλοποιώντας νέο επενδυτικό πρόγραμμα ύψους 12 εκατομμυρίων ευρώ, επεκτείνοντας περαιτέρω τις εγκαταστάσεις της, εγκαθιστώντας τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό στο χώρο της επεξεργασίας γάλακτος και της τυροκόμησης, αναμένεται να ενισχύσει ακόμη περισσότερο τη θέση της στην παγκόσμια αγορά.

Ο κ. Χρήστος Γιαννίτσης, ο οποίος παρέλαβε την κορυφαία τιμητική διάκριση, ευχαρίστησε τους διοργανωτές για τη βράβευση της Γαλακτοβιομηχανίας ΟΜΗΡΟΣ  και υπογράμμισε την προσήλωση της εταιρείας στην εξωστρέφεια αλλά και στην ποιότητα μέσω της επένδυσης σε ό,τι πιο σύγχρονο και καινοτόμο έχει να παρουσιάσει η τεχνολογία αλλά και στη βάση της τυροκομικής παραγωγής που είναι η εγχώρια παραγωγή γάλακτος.

Η Γαλακτοβιομηχανία ΟΜΗΡΟΣ που  αποτελεί ένα από τους καλύτερους πρεσβευτές της ελληνικής διατροφής παγκοσμίως στοχεύει στην περαιτέρω ενίσχυση της παρουσίας της στις χώρες που ήδη δραστηριοποιείται αλλά και την επέκτασή της σε νέες αγορές του εξωτερικού προάγοντας ακόμη περισσότερο τα ποιοτικά της προϊόντα.

Να σημειωθεί πως τα Greek Export Awards 2019 είναι ένας σημαντικός θεσμός ο διοργανώθηκε φέτος για 8η συνεχή χρονιά, με τη συμμετοχή 36 εταιρειών από διάφορους κλάδους. Κυρίαρχο στόχο είχε να επιβραβεύσει τους ανθρώπους, τις ιδέες και τις συνεργασίες μεταξύ των κορυφαίων εξαγωγικών επιχειρήσεων της Ελλάδας, αναδεικνύοντας τα «φωτεινά» παραδείγματα του επιχειρείν, τις νέες τεχνολογίες και την ποιοτική αναβάθμιση των προϊόντων νέας γενιάς που διεισδύουν αποτελεσματικότερα στις ιδιαίτερα απαιτητικές συνθήκες των κανόνων διεθνούς εμπορίου.

Η τελετή απονομής των βραβείων πραγματοποιήθηκε στις 22 Νοεμβρίου 2019, στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso και την παρακολούθησαν  εκπρόσωποι φορέων και πάνω από 300 στελέχη της αγοράς.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης