Τρίτη 16.07.2024 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Κράτησε όλο τον κορμό του και έκλεισε την πρώτη μεταγραφή το Δενδροχώρι

ΑΘΛΗΤΙΚΑ21.06.2024 | 1:42 πμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Με την ίδια επιτυχημένη συνταγή των προηγούμενων δύο ετών θέλει να βαδίσει και τη νέα σεζόν ο Μέγας Αλέξανδρος Δενδροχωρίου.

Στο πλαίσιο αυτό ο προπονητής Κυριάκος Κρεμμυδιώτης προχώρησε άμεσα στην ανανέωση της συνεργασίας με το σύνολο του περσινού έμψυχου δυναμικού.

Μοναδικό ερωτηματικό αποτελεί η παραμονή των αδερφών Τάσου και Νίκου Πανάγου, που ενδέχεται να αποχωρήσουν.

Από κει και πέρα το Δενδροχώρι έκλεισε και την πρώτη φετινή του μεταγραφή που αφορά τον ικανό μεσοεπιθετικό Λεωνίδα Μπουτίνα από τον Κεραυνό Βασιλικής.

Εξάλλου, με την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου αναμένεται να ανακοινωθούν άλλες 8 μεταγραφές που είναι κλεισμένες.

‘Οσον αφορά τους στόχους της νέας αγωνιστικής σεζόν για το Μέγα Αλέξανδρο δε θα διαφοροποιηθουν σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Δηλαδή θα προσπαθήσουν για ένα όσο το δυνατό καλύτερο πλασάρισμα στο πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής και παράλληλα η ομάδα να παίζει ξανά ωραίο ποδόσφαιρο.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης