Κυριακή 26.05.2024 | Εορτάζουν: Αλφαίος, Καρπός, Συνέσιος, Συνέσης, Συνεσία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Κριτική από τον ΣΥΡΙΖΑ για την τακτική της κυβέρνησης στη Συμφωνία των Πρεσπών

ΠΟΛΙΤΙΚΗ10.05.2024 | 5:19 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση για την τακτική επί της Συμφωνίας των Πρεσπών ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία εκτοξεύοντας μύδρους για «αδράνεια στην εφαρμογή».

Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ζητεί από την κυβέρνηση να εγκαταλείψει «την παθητική στάση της» και να «αντιμετωπίσει άμεσα, με αυστηρότητα, στη βάση των προβλέψεων της Συμφωνίας και με κινητοποίηση όλων των διαθέσιμων διπλωματικών μέσων σε διεθνές και ευρωπαϊκό επίπεδο, οποιαδήποτε χρήση όρων ή ενέργειες από τη νέα Πρόεδρο και τα μέλη της νέας Κυβέρνησης της Βόρειας Μακεδονίας που παραβιάζουν τη Συμφωνία των Πρεσπών».

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης τονίζει ότι «η κυβέρνηση Μητσοτάκη για χάρη μικροπολιτικών σκοπιμοτήτων, δεν έκανε τίποτα εδώ και πέντε χρόνια για να θωρακίσει τη Συμφωνία».

Παράλληλα αναφέρει ότι η κυβέρνηση εδώ και πέντε χρόνια «δεν έκανε τίποτα» και επισημαίνει ότι έχει φέρει «βαρύτατες ευθύνες για την μικροκομματική και επικοινωνιακή λογική με την οποία διαχειρίζεται τις σχέσεις της χώρας με όλες τις γειτονικές μας χώρες».

Τέλος το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης καλεί την κυβέρνηση να «αρθεί επιτέλους στο ύψος των περιστάσεων και να διεκδικήσει σθεναρά».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης