Τετάρτη 12.06.2024 | Εορτάζουν: Ονούφριος, Ονούφρης, Ονουφρία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Κρύφτηκε ο ήλιος και στα Τρίκαλα από τον καπνό της φωτιάς στον Έβρο

ΤΟΠΙΚΑ22.08.2023 | 5:48 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Ασυνήθιστες εικόνες για τα Τρίκαλα και πολλές περιοχές της χώρας το πρωί της Τρίτης. Όλος ο νομός Τρικάλων ξύπνησε με σύννεφα καπνού που μεταφέρθηκαν από τις φλεγόμενες περιοχές του Έβρου αλλά και άλλων περιοχών που μένονται επί ημέρες.

Νωρίς το πρωί της Τρίτης και στα Τρίκαλα, ο ήλιος υπήρξε κρυμμένος και πάνω από την πόλη και τα χωριά να επικρατεί μια σκιά από τα σύννεφα καπνού.

Σύμφωνα με μετεωρολόγους πρόκειται για σύννεφο καπνού από τις φωτιές στην Αλεξανδρούπολη το οποίο έχει καλύψει ένα μεγάλο μέρος της περιοχής μας.

Είναι πραγματικά τρομακτικό αντικρίζοντάς το μιας και συνειδητοποιεί κανείς το τι βιώνει αυτή τη στιγμή η ακριτική Θράκη.

Για το φαινόμενο του νέφους καπνών έκανε λόγο και το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης