Κυριακή 16.06.2024 | Εορτάζουν: Μνημόνιος, Τύχων, Τίχων

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Κυκλικό κόμβο κατασκευάζει ο Δήμος Τρικκαίων στην περιοχή του ΓΝΤ

ΤΟΠΙΚΑ08.06.2024 | 9:04 πμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Ασφαλείς μετακινήσεις εντός της πόλης των Τρικάλων θα προσφέρει ένα άκρως σημαντικό έργο που ξεκίνησε να κατασκευάζει ο Δήμος Τρικκαίων., Πρόκειται για το έργο του κυκλικού κόμβου στην περιοχή του νοσοκομείου Τρικάλων, που αποτελούσε αίτημα χρόνων, εξαιτίας της πολυμορφίας του σημείου και της συνάντησης πολλών δρόμων.

Το έργο επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Τρικκαίων Νίκος Σακκάς, ο οποίος ενημερώθηκε για την πορεία του και όλα όσα αφορούν στην κατασκευή του, από τον εργολάβο κ. Χρήστο Παπαγεωργίου, που μειοδότησε και το υλοποιεί.

Στο συγκεκριμένο σημείο συναντώνται 6 δρόμοι με διαφορετικές κατευθύνσεις, μονοδρομήσεις και προτεραιότητες, με αποτέλεσμα να δυσχεραίνεται η ομαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας. Το θέμα επιλύει ο Δήμος Τρικκαίων με το συγκεκριμένο έργο («Αστικές αναπλάσεις») με προϋπολογισμό 300.000 ευρώ από το ταμείο του Δήμου. Ο κόμβος θα συμβάλλει στη ρύθμιση της κίνησης των οχημάτων.

Θα γίνουν εκσκαφές, καθαιρέσεις, επιχώματα, κατασκευή ρείθρων και κρασπέδων, διαμόρφωση ραμπών, επιστρώσεις, διαγραμμίσεις και τοποθέτηση πινακίδων σήμανσης. Στο ίδιο έργο συμπεριλαμβάνονται υποέργα που έχουν ολοκληρωθεί:

– ο κόμβος στη διασταύρωση των οδών Φλεγίου και Καβράκου.

– ο κόμβος στην οδό Ματαραγκιώτου, μπροστά από το 33ο Δημοτικό Σχολείο.

– οι αναπλάσεις πεζοδρομίων στην οδό Ματαραγκιώτου.

– οι αναπλάσεις πεζοδρομίων στην οδό Μαυροκορδάτου.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης