Πέμπτη 22.02.2024 | Εορτάζουν: Θαλάσσιος, Θαλάσσης, Θάλασσα, Θαλασσινή, Θαλασσιά, Θαλασσία

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα Τρίκαλα

ΤΟΠΙΚΑ12.01.2024 | 4:44 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Ο Δήμος Τρικκαίων ενημερώνει ότι με βάση αποφάσεις της Δ/νσης Αστυνομίας Τρικάλων θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με:

–  προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων και προσωρινή στένωση του οδοστρώματος κατά περίπτωση για τοποθέτηση οπτικών ινών για τη Δ.Ε.Η. τις ώρες 07:30 – 15:30

α) Προσωρινή στένωση του οδοστρώματος από την Τρίτη 16/01/20240 έως και το Σάββατο 20/01/2024 επί της οδού Ασκληπιού και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Συγγρού και Β. Ουγκώ (στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς την οδό Β. Ουγκώ),

β) Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων την Κυριακή 21/01/2024 επί της οδού Ασκληπιού και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Β. Ουγκώ και Καποδιστρίου (στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς την οδό Καποδιστρίου). Της διακοπής κυκλοφορίας την Κυριακή 21/01/2024 εξαιρούνται τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς (Αστικά Λεωφορεία).

– προσωρινή στένωση του οδοστρώματος, για την εγκατάσταση καλωδίων οπτικών ινών για τον Ο.Τ.Ε. Α.Ε. τις ώρες 07:30 – 15:30 και 17:30 –

19:00 από τη Δευτέρα 15/01/2024 έως και την Παρασκευή 19/01/2024

α) Επί της οδού Αρριανού και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Ελάτειας και Ιθάκης (στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς την οδό Ελάτειας)

β) Επί της οδού Ιθάκης και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Αρριανού και Λευκάδος (στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς την οδό Λευκάδος)

γ) Επί της οδού Δωδώνης και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Ιθάκης και Ελάτειας (στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς την οδό Ελάτειας)

δ) Επί της οδού Ελάτειας και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Αρριανού και Κεφαλληνίας (στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς την οδό

Κεφαλληνίας)

ε) Επί της οδού Λευκάδος και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Κεφαλληνίας και Σύρου (στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς την οδό Σύρου)

στ) Επί της οδού Ελίκης και στο τμήμα αυτής μεταξύ αρχής Ελίκης και Ιθάκης (στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς την οδό Ιθάκης)

ζ) Επί της οδού Μαραθονησίου και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Ιθάκης και Ελάτειας (στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς την οδό Ελάτειας)

– προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων, από Δευτέρα 15-01-2024 έως και την Παρασκευή 19-01-2024 τις ώρες 07:30 έως 15:30

α) Στην οδό Καταραχιά Πάροδος και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Καταραχιά και Καταραχιά πάροδος Τέρμα

β) Στην οδό Κριτοδήμου και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Προύσης και Φαρμάκη

γ) Στην οδό Αλκιβιάδη και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Διογένους και Παπαδιαμάντη

δ) Στην οδό Μάντζαρη και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Αβέρωφ και Κλειδωνοπούλου

ε) Στην οδό Αβέρωφ και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Μπατόλα και Μάντζαρη

στ) Στην οδό Δεινοκράτη και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών παρ. 13 και

παρ.15

ζ) Στην οδό παρ.15 και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Αγησάνδρου και Μαβίλη

η) Στην οδό Αγησάνδρου και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών παρ.15 και Γαλάτειας

θ) Στην οδό Δαίδαλου και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Καστρακίδου Π.

και Γαλάτειας

ι) Στην οδό Καστρακίδου Π. και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Δαίδαλου και Γρύλλου

ια) Στην οδό Ανώνυμος και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Σατωβριάνδου και Κουτσομηλίων

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης