Πέμπτη 22.10.2020 | Εορτάζουν: Αβέρκιος, Αβερκία

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τους επόμενους μήνες για τις εργασίες στην οδό Τρικάλων – Πύλης

ΤΟΠΙΚΑ03.03.2020 | 4:50 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Ολοκληρώνονται  με γρήγορο ρυθμό οι εργασίες  του έργου «Ε.Ο. Τρικάλων Άρτας. Κατασκευή οδικού Τμήματος από παράκαμψη Πύλης έως Παλαιομονάστηρο» για την κατασκευή του εντός του οικισμού της Πύλης τμήμα».

Για τον λόγο αυτό:

Μετά από ομόφωνη απόφαση της  Επιτροπής Ποιότητας Ζωής  του Δήμου Πύλης εκδόθηκε απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων σχετική με κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Δηλαδή:

προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων κατά το χρονικό διάστημα από 4-3-2020 έως 7-5-2020 στην Περιφερειακή οδό Πύλης και στο τμήμα από την νέα γέφυρα Αγ. Βησσαρίωνα έως την οδό Παναγούλη, καθώς και στην διασταύρωση όλων των κάθετων οδών στην Περιφερειακή οδό Πύλης. (ΦΑΣΗ Α1 και Α2).

Από  8-5-2020 έως την 22-6-2020 στην Περιφερειακή οδό Πύλης στο τμήμα από  την νέα γέφυρα Αγ. Βησσαρίωνα έως την διασταύρωση της με την Ε.Ο. Τρικάλων –Άρτας (Δημαρχείο). (ΦΑΣΗ  Β).

Από 22-6-2020 έως 27-6-2020 θα γίνει κατάληψη μέρους οδοστρώματος για προσαρμογή της νέας Ε.Ο. Τρικάλων- Άρτας  με την υφιστάμενη γέφυρα Βησσαρίωνα χωρίς διακοπή κυκλοφορίας  (ΦΑΣΗ  Γ).

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΛΗΣ

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε στα links: www.thessalia-espa.gr, www.efepae.gr, www.aedep.gr, www.espa.gr

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε στα links:
www.thessalia-espa.gr, www.efepae.gr, www.aedep.gr, www.espa.gr


Η φρέσκια γεύση που δίνετε στην ημέρα σας... Nature Spot e-shop