Δευτέρα 15.08.2022 | Εορτάζουν: Παναγιώτης, Πάνος, Πανούσος, Παναγής, Πανάγος, Γιώτης, Τάκης, Πανίκος, Παναγιώτα, Γιώτα, Παναγιούλα, Γιούλα, Παναγούλα, Νάγια, Δέσποινα, Δέσπω, Ντέπη, Πέπη, Ζέπω,Μαρία, Μαργέτα, Μαριέττα, Μαργετίνα, Μάρω, Μαριώ, Μαριωρή, Μαρίκα, Μαριγώ, Μαριγούλα, Μαρούλα, Μαρίτσα, Μανιώ, Μαίρη, Μαρινίκη, Μιρέλλα, Μυρέλλα, Μάνια, Μάρα, Μαράκι, Μάριος,Γεσθημανή, Ιεσθημανή, Θεοτόκης, Θεοτοκία, Μαριάντζελα, Μαρινέλα, Ελώνα, Ελλώνα, Ελόνα, Ηλιοστάλακτη, Ηλιοστάλακτη, Καθολική, Κρυστάλλω, Κρουστάλλω, Κρουστάλω, Κρυσταλία, Κρυσταλλία, Κρουσταλένια,Πρέσβεια, Πρεσβεία, Συμέλα, Σιμέλα, Σουμελά

Κυκλοφορούν τα διαρκείας των Ικάρων

ΑΘΛΗΤΙΚΑ26.06.2019 | 1:21 πμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Οι Ίκαροι Τρικάλων, για μια ακόμη χρονιά… η 3η συνεχόμενη, θα πάρουν εκκίνηση στο άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής

Ο φετινός στόχος είναι ξεκάθαρος και οριοθετημένος και προκύπτει από τις προηγούμενες παρουσίες της ομάδας στην ίδια κατηγορία. Κάθε χρόνο… ένα σκαλί πιο πάνω. Η περσινή 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα αποτελεί για την φετινή προσπάθεια το σημείο εκκίνησης. Στόχος είναι το κάτι καλύτερο… και όχι η ομάδα να μείνει στάσιμη.

Ο στόχος είναι υψηλότερος αλλά η στρατηγική δεν αλλάζει. Η ομάδα θα βαδίσει ποντάροντας στους καλούς χαρακτήρες των παικτών, στην εντοπιότητα αρκετών εξ αυτών και στην εγνωσμένη αξία του προπονητή, Κώστα Σδράκα και των συνεργατών του.

Από αυτή την προσπάθεια όμως δεν περισσεύει κανείς φίλαθλος. Έτσι η διοίκηση των Ικάρων δίνει στην κυκλοφορία τις νέες κάρτες διαρκείας για την σεζόν 2019-2020 οι οποίες θα έχουν τιμές ιδιαίτερα προσιτές.

Αυτές θα ξεκινούν από 20 € για τους κατόχους των χάλκινων καρτών διαρκείας και για ευπαθείς ομάδες και μαθητές.

Στην τιμή των 30 € θα κοστίζουν οι κάρτες για το ευρύ κοινό και για τους κατόχους των ασημί καρτών

Στην τιμή των 50 € κοστίζουν τα διαρκείας για τους κατόχους των χρυσών καρτών.

Χορηγοί των εισιτηρίων διαρκείας είναι η “ΤΡΙΚΚΗ”, η “Βιολάντα” και το Αναπτυξιακό κέντρο Θεσσαλίας (ΑΚΕΘ).

*Προς το παρόν οι κάρτες διαρκείας διατίθενται από τα μέλη της ομάδας. Σύντομα θα γίνουν γνωστά και τα σημεία πώλησης.

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης