Σάββατο 20.04.2024 | Εορτάζουν: Ζακχαίος, Ζάκχος, Ζάχος,Λάζαρος, Λάζος

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

«Κυνήγι Θησαυρού» στον Δήμο Μετεώρων

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ22.02.2024 | 4:56 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Ο Δήμος Μετεώρων και το θεατρικό εργαστήρι «Επί Σταγών» διοργανώνουν το 12ο Κυνήγι Θησαυρού με τίτλο «Το βυθισμένο παλάτι», αλλά και το 10ο Παιδικό Κυνήγι Θησαυρού «Υπόθεση Μυστηρίου», τα οποία θα πραγματοποιηθούν στις 16 Μαρτίου.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίου τύπου «Το Κυνήγι Θησαυρού προσφέρει μια συναρπαστική περιπέτεια, όπου η δεξιότητα, η συνεργασία και η επινοητικότητα θα δοκιμαστούν.

Εξερεύνησε μυστηριώδεις τοποθεσίες, λύσε γρίφους και ακολούθησε τα ίχνη μέσα από μια διαδρομή γεμάτη δοκιμασίες, για να φέρεις στο φως τον θησαυρό.

Έλα να ζήσουμε μαζί αυτή την ανεπανάληπτη περιπέτεια στα ριζά των Μετεωρίτικων βράχων όπου η καρδιά χτυπά με πάθος! Η αναζήτηση γίνεται περιπέτεια και σε καλεί να τη ζήσεις!

Δήλωσε τώρα συμμετοχή: τα έντυπα των δηλώσεων βρίσκονται στην ιστοσελίδα μας www.epistagon.gr, E-mail: epistagon@gmail.com ή στα γραφεία του Θεατρικού Εργαστηρίου «Επί Σταγών» Λεωτσάκου 3 (πρώην ΚΕΓΕ) και ώρες 18:00 – 22:00 καθημερινά μέχρι Κυριακή 10 Μαρτίου.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης