Τετάρτη 29.05.2024 | Εορτάζουν: Θεοδοσία, Θεοδόσω, Ολιβιανός, Ολβιανός, Ολιβία, Ολίβια, Υπομονή

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

«Κύριε Δήμαρχε, τι θέλετε να κάνετε για την πόλη μας;»

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ25.10.2023 | 5:57 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

«Να είναι πιο όμορφη, πιο ανθρώπινη, να είμαστε όλοι και όλες υπερήφανοι που είμαστε από τα Τρίκαλα».

Η ερώτηση ανήκει σε μαθητή της Γ τάξης δημοτικού των εκπαιδευτικών Σακκά και η απάντηση στον Δήμαρχο Τρικκαίων Νίκο Σακκά. Οι 30 μαθητές και μαθήτριες της Γ΄ τάξης επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο το πρωί της Τετάρτης 25 Οκτωβρίου 2023  για να συζητήσουν μαζί του για την πόλη, στο πλαίσιο επαιδευτικής δράσης. Επίσης, για να μάθουν στοιχεία για τον ίδιο, για τη λειτουργία του Δήμου, για τα όσα επιθυμεί να προωθήσει ως δημοτική αρχή.

Οι μικροί μαθητές και οι μικρές μαθήτριες με τη συνοδεία των εκπαιδευτικών κ. Μαρίας Γιουβρή και Ελευθερίας Σακκά έθεσαν πλήθος ερωτήσεων, για πλήθος θεμάτων, με τη συνάντηση να εξελίσσεται σε μια όμορφη, φιλική συζήτηση.

Ακολούθησε ξενάγηση των επισκεπτών/τριών στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικκαίων από τον εκπρόσωπο Τύπου κ. Θανάση Μιχαλάκη. Η δράση ολοκληρώθηκε με επίσκεψη – ξενάγηση στη Δημοτική Βιβλιοθήκη.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης