Δευτέρα 15.04.2024 | Εορτάζουν: Λεωνίδας, Λεωνίδης, Λεώ, Λεωνιδία, Κρήσκης

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Λ. Αβραμόπουλος: Προτείνει τοποθέτηση απινιδωτών σε όλα τα γήπεδα του Δ. Μετεώρων

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ23.01.2023 | 6:51 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Αίτηση προς τον Πρόεδρο του Δ.Σ. Μετεώρων να τεθεί προς συζήτηση στην επόμενη συνεδρίαση του Συμβουλίου θέμα για την τοποθέτηση σε όλες τις ενεργές αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου απινιδωτές, κατέθεσε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης.

Το αίτημα έκανε γνωστό ο ίδιος με ανάρτησή του σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου τονίζει «Με δεκάδες νέα παιδιά να αγωνίζονται στα τοπικά πρωταθλήματα και καθημερινά να προπονούνται, είναι υποχρέωσή μας ως Δήμος να τους παρέχουμε ασφάλεια και να προστατεύουμε το πολυτιμότερο των αγαθών, την υγεία.

Ζητούμε ο Δήμος Μετεώρων να προχωρήσει άμεσα στην τοποθέτηση απινιδωτών σε όλα τα γήπεδα, έτσι ώστε ποτέ να μην θρηνήσουμε θύματα, όπως πριν λίγες μέρες στη γειτονική Καρδίτσα.

Την περασμένη Παρασκευή κατέθεσα και σχετική αίτηση προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου έτσι ώστε να έρθει άμεσα το θέμα προς συζήτηση και λήψη απόφασης. Άμεσα θα φροντίσουμε και για την εφαρμογή της».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης