Σάββατο 22.06.2024 | Εορτάζουν: Ζηνάς, Ζένας, Ζένος, Ζήνα, Ζένα, Ζένια,Ευσέβιος, Ευσεβής, Ευσεβεία, Σέβη, Ευσεβούλα, Σεβούλα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Λ. Αβραμόπουλος: Ζήτησε την συνδρομή της Περιφέρειας για τους αγροτικούς δρόμους

ΤΟΠΙΚΑ06.06.2024 | 9:00 πμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Συνάντηση εργασίας με την Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Τρικάλων Χρύσα Ντιντή είχε ο Δήμαρχος Μετεώρων Λευτέρης Αβραμόπουλος.
Στο πλαίσιο της συνάντησης τέθηκε επί τάπητος η συνεργασία Περιφέρειας και Δήμου για την ενίσχυση των εργασιών του προγράμματος αποκατάστασης των αγροτικών δρόμων, που υπέστησαν ζημιές από τις πλημμύρες του Σεπτεμβρίου. Ο κ. Αβραμόπουλος παρουσίασε στην κα Ντιντή το σύνολο των εργασιών που υλοποιεί ο Δήμος ζητώντας τη συνδρομή της Περιφέρειας καθώς ο Δήμος είναι αδύνατο να ανταπεξέλθει στο μεγάλο κόστος των ζημιών.
Η κα Ντιντή δεσμεύτηκε να εξετάσει λεπτομερώς το αίτημα αναζητώντας την απαιτούμενη χρηματοδότηση προκειμένου να σταθεί στο πλευρό των αναγκών του Δήμου και των πολιτών του, καθώς είναι δέσμευση του ίδιου του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα η έμπρακτη στήριξη του πρωτογενούς τομέα. Στη συνάντηση ακόμη συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Έργων Πολυζώης Χαλατσάκης, ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας του Πολίτη Νίκος Τσιούκας και ο Διευθυντής του Γραφείου της Αντιπεριφερειάρχη Γιώργος Παπανικολάου.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης