Κυριακή 19.05.2024 | Εορτάζουν: Πατρίκιος, Πάτρικ, Πατρίκος, Πατρίκης, Πατρίτσιος, Πατρίτσης, Πατρικία, Πατρίκα, Πατριτσία, Πατρίτσα, Θεόγνωστος, Θεογνώστης, Θεογνώσιος, Θεογνωσία, Θεόκτιστος, Μένανδρος,Βηθεσδά

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

«Λαζαρίνες 2024» στον Δ. Πύλης

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ24.04.2024 | 9:00 πμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Την Παρασκευή, στις 26 Απριλίου και ώρα 12:00 θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη γιορτή «Λαζαρίνες 2024».

Η αυλή του Δημαρχείου θα πλημμυρίσει από νεαρά κορίτσια των Νηπιαγωγείων και Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Πύλης, όπου κρατώντας στολισμένα καλαθάκια από ευωδιαστά λουλούδια θα μας πουν τα κάλαντα.

Είναι μία ξεχωριστή εκδήλωση.

Την αγκάλιασαν οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων όλων των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου μας,

Την στηρίζουν οι δάσκαλοι. Την αγάπησαν οι ΛΑΖΑΡΙΝΕΣ. Θα μοιραστούν γλυκίσματα και θα γίνει κλήρωση δώρων. Είστε όλοι καλεσμένοι. Σε περίπτωση κακοκαιρίας η εκδήλωση θα γίνει στον χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Πύλης.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΛΗΣ

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης