Σάββατο 25.05.2024 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Λαζαρίνες με τραγούδια και όμορφα καλαθάκια στον Δήμαρχο Τρικκαίων

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ25.04.2024 | 4:49 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

«Ηρθε ο Λάζαρος, ήρθαν τα βάγια» τραγούδησαν στον Δήμαρχο Τρικκαίων Νίκο Σακκά, μαθητές και μαθήτριες σχολείων των Τρικάλων. Οι «Λαζαρίνες» με τις παιδικές φωνές τους  κυριάρχησαν στο Δημαρχείο Τρικκαίων: νήπια από το 7ο Νηπιαγωγείο Τρικάλων (με τη συνοδεία της προϊσταμένης κ. Ευαγγελίας Μπαλατσούκα και της νηπιαγωγού κ. Καλλιόπης Μπούρα), οι μαθήτριες όλων των τάξεων του 22ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων (με τη συνοδεία των εκπαιδευτικών κ. Ντίνας Κυριακοπούλου και Μαρίας Καραγιάννη) και μαθητές/τριες του ΕΕΕΕΚ Τρικάλων (συνοδοί οι κ. Αρετή Γρηγορίου, η Έφη Ζαφειροπούλου, Σταυρούλα Βουτσελά και η Ζωή Τζόκα).

Ο κ. Σακκάς ευχαρίστησε τα νήπια και τα παιδιά για την παρουσία τους με τα όμορφα τραγούδια και τα ακόμη πιο όμορφα καλάθια. Στο ΕΕΕΕΚ παρέστη, επίσης, ο εντεταλμένος σύμβουλος του Δ. Τρικκαίων για τα ΑμεΑ, Βασίλης Τσιούτσιας.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης