Παρασκευή 23.04.2021 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Λευκό τοπίο στα ορεινά του νομού

ΤΟΠΙΚΑ30.12.2019 | 5:47 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Θερμοκρασίες αρκετούς βαθμούς κάτω του 0, έντονες χιονοπτώσεις στα ορεινά του νομού, αλλά και κατά τόπους ασθενείς χιονοπτώσεις, ακόμη και στο κέντρο της πόλης των Τρικάλων, σκιαγραφούν το χειμωνιάτικο τοπίο.

Το θερμόμετρο σε όλο το φάσμα του νομού κατέγραφε ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες, στα ορεινά τους -9 Βαθμούς Κελσίου και στα πεδινά τους -4 Βαθμούς Κελσίου.

Το νέο κύμα κακοκαιρίας που φέρει την ονομασία «Ζηνοβία» πλήττει πολλές περιοχές της χώρας, ταυτόχρονα και το νομό Τρικάλων, θέτοντας σε επαγρύπνηση τις τοπικές Αρχές.

Σε πολλές ορεινές περιοχές της Πύλης αλλά και τις Καλαμπάκας το χιόνι άγγιξε τους 20 περίπου πόντους. Οι χιονοπτώσεις συνεχίζονται με την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων να επιχειρεί με μηχανήματα, είτε για τον αποχιονισμό είτε με την ρίψη άλατος για την απομάκρυνση της δημιουργίας πάγου.

Το συντονισμό της όλης προσπάθειας είχε ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης, ο οποίος βρισκόταν σε συνεχή επαφή με τους δημάρχους αλλά και τους υπαλλήλους των Υπηρεσιών της Π.Ε.Τ.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Φυτικά Ροφήματα Βρώμης ΚΑΡΠΟΣ ΟΛΥΜΠΟΣ Nature Spot e-shop